2777
2789
عنوان

خرج دوا درمونش بشه زنکیه ی عوضی💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 63 پست
بابات چاقو گذاشت زیر گردنتون خرج نکنین وقتی میبینین داره خرج کنین آخه عزیزم اون مادرشه چه بخوای چه ن ...

چاقو نذاشته اما مادرم همش میکه کمتر خرج کنین گناه داره کارگره فلانه بهمانه اخ من چقدر احمقم 

کدوم مادر اخه کاش براش مادری میکرد من حتی سالی ی بارم این زنیکه رو نمیبینم ی بار بغلم نکرده در حقم مادر بزرگی نکرده از وقتی یادم میاد فقط برای پول زنگ زده 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ارث باباتوچراگذاشتن بخوره؟؟خونه بوده؟

پدر بزرگم کسو کاری نداشته فقط ی مادر پیر داشته 

ی صندوق پر طلا. ی ساک پر از پول و چند تیکه زمین بوده 

طلاها رو شوهرش خورد پولارو تمموم کرد بعدشم فوت کرد از اون پولو طلاها الان ی خونه دارن 

خداروشکر دستشون به زمینا نرسیده بود 

کی ارثشو میگرفت اخه مادر پیرش؟ ی برادر بی ناموسم داشت پدر بزرگم با کمک اون دوتایی بالا کشیدن پدر من موندو درد یتیمی 

چاقو نذاشته اما مادرم همش میکه کمتر خرج کنین گناه داره کارگره فلانه بهمانه اخ من چقدر احمقم کدوم ماد ...

بنظرم تقصیر اون نیست یه نگاه کنی به حرفات میبینی مادرت هم تا حدودی مقصر وقتی داره چرا براتون خرج نکنه بفرسته واسه کسی که حتی به قول خودتون یه بار هم بغلش نکردین

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
دارم میسوزم اتیش گرفتم😭من خرج نکردم چیزی ک حقم بودو رفت داد به مادرش من همه ی تاپیکام هست ک مانتو ه ...

زن داداش من اینقدرررررررررررر کارها کرد گذاشتم پای نادونیش بازم کرد تو کاسم 

ادمای دلسوز ادم نمیشن مث من

زنیکه که میگی مادر پدرته و مادربزرگ خودت ،تو در مورد زندگی آدم ها چی میدونی شاید تمام کارهایی که کرد ...

به زور اسلحه گذاشتن رو سرش؟؟؟ گفتن بچتو ول کن ازدواج کن؟! یا به زور پولای پدر بزرگمو بالا کشیدن؟؟؟ کسیو ک من تو عمرم شاید ده بار دیده باشم فقط برا پول زنگ میزنه 

اون مادرشه دوستش داره

پول داره، بهش میده.

شما از این به بعد رعایت نکن اینقدر. که بعداً غصه بخوری...

حالا من خرج نکردم زودم ازدواج کردم، برادرم بعد رفتن من دار و ندار شونو خرج عیاشی کرد بابام زیر قسط و قرضه.

بعدم زن گرفت تو یکسال اننننققدر خرجش کرد با وام. آخرم دختره طلاق گرفت مهریه شم بابام داد...

الان بابام تو پنجاه سالگی شبانه روز اسنپ کار می‌کنه...که قسطاشو بده...

بعد من دختر بودم هی مامان بابام میگفتن نداریم. من پولای خودمم میدادم بهشون...الان انقد عقده ای شدم...

هنوزم که هنوزه بابام ۵-۶ تومن براش میزنه راحت. ولی نوبت من که میشه، عیدی پسرم ۱۰۰ تومن ندارن بدن دستش آبروم نره

اون مادرشه دوستش دارهپول داره، بهش میده.شما از این به بعد رعایت نکن اینقدر. که بعداً غصه بخوری...حال ...

بمیرم برات واقعا درد داره 

بنظرم تقصیر اون نیست یه نگاه کنی به حرفات میبینی مادرت هم تا حدودی مقصر وقتی داره چرا براتون خرج نکن ...

همون دارم اتیش میگیرم 

زن داداش من اینقدرررررررررررر کارها کرد گذاشتم پای نادونیش بازم کرد تو کاسم ادمای دلسوز ادم نمیشن مث ...

هعی 

هم تو خوبی که هوای باباتو داری و بفکرشی هم بابات خوبه که مادرشو دوست داره تو فکر کن بابات میگفت بمن چه برو از اون یکی بچه هات بگیر خوب بود بی ادبی نبود خوب دوسش داره دلش نمیاد دستش جلو کسی دراز باشه 

البته نمیگم 5 تومن به حسابش می‌ریخت 2 تومن یا 3 تومن می‌ریخت ولی بابات خیلی مهربونه باهاش بد رفتار نکن گناه داره تو این دوره زمونه که هرروز قیمتا میره بالاتر خیلی تو فشاره هم مالی هم روانی مادرشم حتما گریه کرده دلش سوخته خیلی گیر نده بهش

باور کن 5 یا ده سال دیگه به الانت فکر کنی ناراحت میشی میگی کاش اون موقع اینهمه بابامو تو فشار نمیذاشتم