2777
2789
عنوان

خرج دوا درمونش بشه زنکیه ی عوضی💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 63 پست
درک میکنم ولی الان چهارتا کج فکر بمبارانت میکنن ک نگو که نریز همه چیو تو دایره و یسری چرت و پرت میفه ...

دارم اتیش میگیرم راسما 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم باید با سیاست آنقدر پدرت رو مدیریت کنید که نتونه به پ ل دادن به اون فکر کنه

پیش پیش خرج بتراشید

وقتی زیادی رعایت کنید پول اضافی میاره 

نمیگه که شما رعایت کردین 

پیش پیش خرید کنید بگید باید قسط بدیم یه ذره سخته ولی چاره ای نیست 

بهتر از اینه که حقتونو بخورن

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۴ تا دسته گل

دارم میسوزم اتیش گرفتم😭من خرج نکردم چیزی ک حقم بودو رفت داد به مادرش من همه ی تاپیکام هست ک مانتو ه ...

تقصیر خودته باید ازش پول میگرفتی انگار پس انداز کردی واسه اون پیرزن خرفت 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

اول اینکه خرج دوا درمون بشه بازم میخواد و بازم پدرتون میزنم براش 

دوم اینکه به جا این دعا به خدا بگو خدایا ما به بنده ای که به ما ظلم کرد داریم خوبی میکنیم تو هم به ما خوبی کن چون به هر حال پدرتون نظرش عوض نمیشه 

قطعا پدرتون هم پاداش اینکه به فکر مادرشه رو میگیره 

حتی الان گرفته که دختری مثل شما داره که تو جوونی به فکر جیب باباشه

ی بار دیگ عکس لباساتو. میذاری من ندیدم🌹

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
بیشتر ببینید
هم تو خوبی که هوای باباتو داری و بفکرشی هم بابات خوبه که مادرشو دوست داره تو فکر کن بابات میگفت بمن ...

ن هزاران بار تو صورتش گفتم اگه من خرج نمیکنم چون به تو فشار نیاد دستاتو میبینم دلم ریش میشه اما اگه برای مادرت یا حالا مادر مامانم فرقی نداره برای هرکس غیر منو خواهرو مادرم خرج کنی 

خرج دوا درمون طرف بشه زهر بشه به زندگیش نتونه بخوره من الان خیلی حالم بده 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

خودت به مادر بزرگت زنگ بزن بگو حق نداری دیگه به بابام زنگ بزنی برای پول بابام پولی نداره بهت بده 

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*