2777
2789
عنوان

کامنت عجیب امشب

410 بازدید | 25 پست

داشتم تاپیکارو میخوندم 

یه دختر ۱۸ساله یه حرف زشتی رو کامنت کرده بود واسه کسی

حالا من کاری ندارم فحش وبددهنی شده افتخار و حس میکنی گنگی...

ولی

همین فردا میاد تاپیک میزنه میگه چیکار کنم چه ذکری بردارم حاجتمو بگیرم..

عاقا یه صلوات تنها هم حاجت میده!!یه آقایی توی زلزله ی بم با یه صلوات خونش سالم مونده بود

اگه می بینی انواع ختم روبرمیداری بدون جایی دل کسی رو شکستی تااون نفرینت کرده باشه دعات بالا نمیرهههه...

پس فردا تاپیک نزن من ۲۹سالمه چرا شوهرم باهام سرده

چرا شوهر ندارم

همه ی اینا عوارض همیناسسسستا ازما گفتن

بخدا کارما ینی تا به طبیعت بدهکار باشی طلبتو صاف نکنی چیزی از طبیعت دریافت نمیکنیی.

بعدم توبه کنید و استغفار از طرف اینایی ک دلشونو شکستید بگین حاجت میگیرین♥️

نصیحت شبانه😂

♥️🌱

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

راستی چرا الان فحش دادن و بکار بردن حرف های زشت اینقدر طبیعی شده و رواج پیدا کرده

بارها دیدم که دخترای کم سن و سال دبیرستانی تو کوچه و خیابون بدون خجالت ، با صدای بلند حرف های خیلی خیلی رکیکی به کار میبرند ...

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست

چه خوب گفتین دقیقا علما هم میگن اولین کار انجام واجبات هست یعنی همین اصول اولیه زندگی دروغ نگیم تهمت نزنیم حق کسی را نخوریم حسادت نکنیم اگه همین اولین ها انجام بشه دیگه خیلی مشکلات بوجود نمیاد

راستی چرا الان فحش دادن و بکار بردن حرف های زشت اینقدر طبیعی شده و رواج پیدا کردهبارها دیدم که دخترا ...

معیار ها عوض شده همین طور که تو چهره وطرز لباس خیلی عوض شده معیار ها بین جوان ها هم تند حرف شدن واین چیزها باب هست این را درست میبینن درصورتی که زیبایی وقار تو سادگی هست 

راستی چرا الان فحش دادن و بکار بردن حرف های زشت اینقدر طبیعی شده و رواج پیدا کردهبارها دیدم که دخترا ...

اگه نخورن م

سیگار کشیدن دخترام خیلی عادی شده

حیف م میاد از نسل دهه ی ۸۰ انقدر خودشون رو نابود میکنن

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم