یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
الان سختی کار کارگر با کارمندی که سال گذشته نصف سال تعطیل بود یکیه؟؟؟
کارمندا کم مونده بیان بادشون بزنن
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بعید میدونم تو شرکتهای خصوصی حقوق بالا بدن حالا چنتا استثنا رو نمیشه به همه تعمیم داد و اینکه اغلب کارمندها نسبتا هم کارشون اسونتره هم دستمزدها بیشتر البته میگم و اینکه اغلب ما ایرانیها کار یدی دوست نداریم و کار پشت میز نشینی رو دوست داریم بنظرم باید به کارگربا توجه به عملکردش حقوق بیشتری بدن تا انگیزه بشه کار بهتری تحویل بدن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
۲۰ درصده کارمند برای بچه دارها بیشتر میشه والا تقصیر کارمند نیست که تعطیل میکنن مگه روزای تعطیل شغل ...
به هرحال سختی کار رو باید در نظر گرفت
به نظرم به کارگر هرچقد هم بدن باز کمه
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
نه همه ی کارمنداهمسر کن نظامیه و کارمند رسمیه دولته ولی تمام وقتایی که بقیه کارمندا تعطیل بودن ایشون ...
نظامیا که حقوقی ام ندارن
اتش نشانام همینطور
درکل هیچ عدالتی نیس حقوق اتش نشانا انقد پایینه که اصلا نمی ارزه به کارشون تازه مث بانکیا هم انقد وام و تسهیلات ندارن