2777
2789
عنوان

چرا افزایش حقوق کارمند و کارگر آنقدر فرق گذاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 28 پست
چرا همتون اینو میگید کارگرا مگه همه کار یدی دارن!الان کارمندای بانک های خصوصی کارگر حساب میشن بانک ه ...

مامنظورمون کارمندای بانک نبوددرضمن نمیدونستم کارمندای بانک کارگرمیزنن  کارگرای معادن وصنایع وشرکت هارومیگیم که بعضیاشون روزی چندساعت سرپاهستن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کارمندها هم خیلی ها فقط یه حقوق پایین دارن بدون هیچ مزایا مثل کارمندای دانشگاه آموزش پرورش و ....بعض ...

شوهرمنم کارمند دولتی ۱۴تومن مییگبره الان چقدر مبشه بااین ۲٠درضد

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
مامنظورمون کارمندای بانک نبوددرضمن نمیدونستم کارمندای بانک کارگرمیزنن کارگرای معادن وصنایع وشرکت ها ...

همین صنایع و شرکت هایی که کارگر دارن، مدیر و رئیس هم دارن، پشت میز نشین هم دارند اونام طبق قانون کارگر حساب میشن اکه شرکت دولتی نباشه 

اصلا کارمند و کارگر به نوع کار ربط نداره به اینکه شرکت دولتی باشه یا خصوصی مرتبطه

والا کارمند دانشگاهم زیر ۲۰ حقوق میدن هیچ مزایایی نداریمبعد ۲۰ درصد افزایش 😐

کاگر سال 1403 حقوق 7900 بود 40 درصد بهش اضافه بشه چقدر میشه؟

به حقوق خودت 20 درصد اضافه بشه چقدر میشه؟

تعطیلی که زیاد داشتی کارگرها یا کارمند خصوصی نداشته

تعداد کارگر هایی که حقوق های بالا میگیرن نسبت به کل کارگرها خیلی کم هستن

غرغر نکن

خودم کارمند دولتم  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
کاگر سال 1403 حقوق 7900 بود 40 درصد بهش اضافه بشه چقدر میشه؟به حقوق خودت 20 درصد اضافه بشه چقدر میشه ...

شوهرم کارمند دولته ۱۴تومن میگیره الان چقدر میشه با ۲٠ درصد؟ 

کاگر سال 1403 حقوق 7900 بود 40 درصد بهش اضافه بشه چقدر میشه؟به حقوق خودت 20 درصد اضافه بشه چقدر میشه ...

اون جداقل حقوق ۷۹۰۰ بود

پرسنل شرکت های خصوصی بزرگ با مدرک فوق لیسانس ۵۰ تومن میگیره اونم کارگر محسوب میشه 

سختی کار هم نداره

چی بگم نزدیک ۳ تومن زیاد میشه حق عائله مندی و اگه بچه دارین حق اولاد هم یکم اضافه میشه

هنپز حق مسکن و حق و اولاد و ترکیم حقوق ۴٠۳رو یه ریال ندادن بهمون به شما دادن؟ 

بابا اسمشون کارگره مگه همه پشت میز میشینن هر شرکتی دولتی نباشه طبق قانون کار کارکر حساب میشن مثلا با ...

من باهات موافقم

کار کارمندی باید با هزااااار نفر سر و کله بزنیذ،کلی میان داد و بیداد سر کارمندای بیچاره میکنن عقده هاشونو سر مارمندا خالی میکنن

بعد فقط بیست درصد

مسهرع ست