2777
2789
عنوان

جواب محترمانه ب کسی که میگه کاش حامله نمیشدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 61 پست
علت مخالفتش چیه

کلا خوشش میاد چرت پرت بگه بارها با مادرشوهرم و خاله شوهرم سر این که نمیدونه کجا چیو بگه دعوا داشتن ولی چ میشه کرد بزرگتره ولی خیلی محترمانه دفعه بعد میگم ما از وجودش خیلی راضی و خوشحالیم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بگو شوهرم دوست داره ...بشنوه این حرف وازشما ناراحت میشه

اینو گفتم بخدا ولکن نبود دیگ بحثو عوض کردم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

هیچی از اول ی تختش کمه همه چیو ب زبون میارع

اهمیت نده و دهن به دهنش نذار....سعی کن تو جمع ها پیشش نشینی..

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

پس همون بی محل کنید و کار خودتون انجام بدین ؛

با توجه با شناختی که ازش دارم از فردا ی تیم جمع می‌کنه علیه اینکه کاش فلانی بچه دار نمیشد و از تعداد نفرات بیشتری این حرفو بشنوم 

خوبه تو ماه پنجم از شکمم فهمیدن باردارم 

بگو خدارو شاکرم که باردارم و خواست خداستمثلا منظورش چیه کاشکی حامله نمیشدی؟ بگو دیکه شده شما چندتا ب ...

من دومین بچمو باردارم 

سر اولی هم اینو گفت🥴

با توجه با شناختی که ازش دارم از فردا ی تیم جمع می‌کنه علیه اینکه کاش فلانی بچه دار نمیشد و از تعداد ...

تیم که چه عرض کنم ، خدا را هم بیاره پایین نمی‌تونه جلو دار بچه خواستن شما بشه ؛ 

بگو شما ۹ ماه تو شکمت نگه می‌داری؟

شما خرجشو میدی؟

شما ازش مراقبت میکنی؟

اصلا به شما ربطی داره؟

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

بگو همسرم و دوست دارم و تو زندگیمون آرامش داریم

چی از این بهتر من بچه نیارم کی بیاره (به شوخی)

یه تکنیک روانشناسی هم هست که میگه اگه میخوای یه جواب منطقی به یه آدم بگید و ناراحت نشه حتما تهش یه شوخی کوچولو کنین یا با خنده تمومش کنین

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

من دومین بچمو باردارم سر اولی هم اینو گفت🥴

شما دهمی هم باردار باشی باز به اون مربوط نیس

اگرم خیلی دلسوزه فوقش یکبار میتونه بگه واقعا بهش مربوط نیس

اینبار گفت قیافتو یه جوری بکن که انگار خوشت نمیاد از این حرف و جوابشو نده

بگو شما ۹ ماه تو شکمت نگه می‌داری؟شما خرجشو میدی؟شما ازش مراقبت میکنی؟اصلا به شما ربطی داره؟

کاش شمارو با خودم می‌بردم😂😂😂😂