2777
2789
عنوان

مشکلات در روابط

261 بازدید | 28 پست

عروس خواهرشوهرم از همون روز اول عقدش به من گفت زهراجون بعد من به خواهرشوهرم گفتم دوست دارم بهم بگه زندایی چون هم ازم ۸ سال کوچیک تره هم اینکه دختر خواهرشوهرم ۶ سالشه هم داشت یاد می‌گرفت به من بگه زهراجون حالا میگه زندایی ولی خدایی من اصلا خودمو نمیگیرم باهاش راحت صحبت میکنم انگار رفیقم ولی خب بیشتر واسه اینکه فردا بچه های بعدی خواهرشوهرم زن گرفتن اونام یاد نگیرن نگن زهراجون .درکل حالا عذاب وجدان گرفتم نظرشما چیه؟؟ 

زهراجون خوب بود چه اشکالی داشت ؟ 

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهراجون خوب بود چه اشکالی داشت ؟

اشکال نداره که من دختر عموی شوهرش بودم میگفتم خب حالا دوست داری بهم بگه زهراجون اما اینکه همه خاله و زن عموهای شوهرشو خاله و زن عمو میگه منو بگه زهراجون تعجب میکردم.

منم خوشم میاد بهم بگن زندایی اسممو نگن طوری نیس که اینجوری گفتی ناراحت چی هستی بی خیال

از بس پدرومادرم بهم یاد دادن کسیو ناراحت نکنیم فلان یه بارم به دل خودم رفتار میکنم پشیمون میشم