2777
2789
عنوان

پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 33 پست
فقط متن تبریک بود اما من قشنگ تر نوشتم ویدیو فرستادم

شاید وضع مالی اونا بهتره

شاید پیامت بهشون نرسیده

شاید رفتارای قبلیت کلا درست نبوده

شاید به دختر و زن اهمیت نمیدن

بررسی کن اگه ایراد داری اصلاح شو

اگر نه از روح و روان و زندگیت حذفشون کن چون خیری توشون نیست

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کنی، این لینکو بزن

شاید وضع مالی اونا بهترهشاید پیامت بهشون نرسیدهشاید رفتارای قبلیت کلا درست نبودهشاید به دختر و زن اه ...

وضع مالیشون بهتره ولی تا حالا از من بی ادبی وبی احترامی ندیدن 

واینک فردا خونه خالم دعوتیم من وقتی بخوام به جمعشون اضافه بشم روشون میگیرن اونور به حرفم اهمیت نمیدن چیکار کنم چه رفتاری کنم

مگه نمیگی باهات سردنپ لزومی نداره خودتو کوچیک کنی

باهام سردن ولی من نه رفیق دارم وفقط فامیل مادریم هستن ک اونم  تو مهمونی و هرجا بی محلی میکنن گفتم شاید یکم تلاش کنم شاید باهام خوب بشن

بله یه بار بهش گفتم ک چرا جواب ندادی گفت دستم بند بود تا گوشیش نگا کرد ک پیام تبریک پسرخاله با ذوق گ ...

نمیدونم چند سالته عزیزم 

احتمالا دایی و خاله ات خب لابد بیست یا بیست و پنج سال به بالا هستن آدمها از ۱۸ یا ۲۰ سالگی که رد میشن درگیر موضوعات و چالش های زیادی میشن تو زندگی و افکارشون  و کارشون بیشتر درگیر میشن من خودم پیش اومده که یه پیامک باز کردم ولی نتونستم کامل بخونم یهو پاشدم یا صدام کردن رفتم دنبال کارم و بعدش یادم رفته زنگ یا پیام بدم بهش 

اما عزیزم دلگیر نشو برای اینکه حس ارزشمندیت برای خودت و دیگران کم نیاره مدتی پیام نده 

اما بدون درگیری آدم بزرگا تو زندگی زیاده و اونجور که باید شاید گاهی اوقات نتونن برای کوچکتر از خودشون وقت بزارن 

وضع مالیشون بهتره ولی تا حالا از من بی ادبی وبی احترامی ندیدن واینک فردا خونه خالم دعوتیم من وقتی بخ ...

اونا چند سالشونه

تو چند سالته

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

عزیزم ممنونم ولی از بچگی جلوی من به بقیه نوه ها کادو میدادن نه اینک تولدشون باشع بدون مناسبت الان هم ...

حتما از پدرتون یا مادرتون خوششون نمیاد

من تولد داداشم بود عموم به خواهرمم کیف چرم داد 

اون لحظه باورم نمیشد

ولی بعد گفتم خدا به من میده

نذر ۱۰۰۰۰۰۰ صلوات به نیت ظهور سهم شما هرچقدر که میتونی🌈قلبیلر غصه دن‌ داغلی گالدی یا امام زمان گل اماندی🌿عکس پروفایلم : مهدیه اسفندیاری 🌿  emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤چرا به خانوما میگیم مهریه تون رو نقد بگیرید و حقوقتون رو هم بگیرید؟ چون تو زندگی اگه به جایی برسید که بخواید طلاق بگیرید حوصله دادگاه رفتن واسه سالی یه سکه رو احتمالا ندارید و شوهرتون هم حتما پیشدستی میکنه و از زیر مهریه درمیره راه های زیادی هست ، پس یه مهریه نقد و در حد معمول بگیرید و برای نفقه و ماهیانه هم قبل ازدواج طی کنید ، بگید اگه ندی اجرا میزارم ، تا بدونه خرج زندگی با مرده ، مردهای امروز گاهی اینو یادشون میره ، دوما در مورد حقوق مثل حق طلاق ، شما اگه از خیانت یا هر رفتار شوهرتون که عسر و حرج حساب میشه مدرک هم داشته باشید ممکنه قاضی رای به طلاق نده چون طلاق خیلی زیاد شده تو کشور پس حتما بگیرید حتی عاقدها رو سپردن تا عروس رو از گرفتن این حق منصرف کنه ... و اینکه ذوق نکنید وقتی براتون خواستگار میاد ، خیلی وقت ها مردها دنبال یه زن ساده هستن که اسم متاهل بیاد روشون و بتونن به هرزبازیاشون ادامه بدن ، گرفتن همین حقوق و مهریه مثلا یه دنگ خونه راهیه که بدونید اون مرد چجوری به شما نگاه میکنه 🌿 معیار شرافت نسبت ما با فلسطین است🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿یا من خلقت الانسان ضعیفا 🌿 من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂   اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# 💗💗💗 

بیشتر ببینید

رفتارشون با پدرومادرت چطوره 

کینه ای چیزی شاید داشته باشن از والدینت 

اکثرا  آدم ها از لج و کینه والدین به بچه ها هم بی محلی و بی مهری میکنن شاید از این دست باشه 

شایدم شما اعتماد بنفست پایینه و این در رفتار و گفتار و کردار شما نمایان هست 

کلا عزیزم هر جا میری خوشرو و مودب باش سهی کن اطلاعات عمومیتو بالا ببری که بتونی تو جمعاشون یه دست بالاتر صحبت کنی ولی اگر دیدی بی محلی میکنن هر کسی که باشه اگر دیدی بی محلی کرد تو بدتر بی محلی کن  اونوقت عزت نفس و غرورت جلوی خودت و دیگران حفظ میشه 

نمیدونم چند سالته عزیزم احتمالا دایی و خاله ات خب لابد بیست یا بیست و پنج سال به بالا هستن آدمها از ...

خودم ۳۰ سالمه 

بچه  بودم فرق بین گذاشتن الان فرق داره به شخصیتم برمیخوره خاله هام ۱۰ و۱۱ سال ازم بزرگترن اما راجب مسئله ای بخوام نطر بدم انگار یه ادم نامرئیم میبینم محل نمیدن گوشیم برمیدارم خودم‌رو سرگرم میکنم

رفتارشون با پدرومادرت چطوره کینه ای چیزی شاید داشته باشن از والدینت اکثرا آدم ها از لج و کینه والدی ...

مادرم همیشه مراقب مادربزرگم بود وهمش سر میزد من خودم تو مهمونیا و کارای خونشون کمک میکردم بعد هیچ ارزشی نمیذاشت تو جمع معمولی صحبت میکنم اطلاعات عمومیم هم بد نیس و اما وقتی صداشون میکنم انگار کرن 

وااا هب به درک توهم محلشون نزار مگه کی هستن که اینقدر مهم باشه رفتارشون من باشم دیگه سمتشون نمیرم

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید
وااا هب به درک توهم محلشون نزار مگه کی هستن که اینقدر مهم باشه رفتارشون من باشم دیگه سمتشون نمیرم

ببین دوست عزیز فردا خونه خالم دعوتیم و همه هستن واینک بگو وبخند دارن و باهم دیگع صحبت میکنن ولی به من اهمیت نمیدن میتونی بگی چه رفتاری کنم

باهام سردن ولی من نه رفیق دارم وفقط فامیل مادریم هستن ک اونم تو مهمونی و هرجا بی محلی میکنن گفتم شا ...

بنظرم تلاش بیهوده نکن که عزت نفست هم حفظ بشه، من باشم دیگه خونشون تو جمعشون نمیرم، اصلا فامیل قراره چه گلی به سر ادم بزنه مگه که بود و نبودشون مهم باشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید
ببین دوست عزیز فردا خونه خالم دعوتیم و همه هستن واینک بگو وبخند دارن و باهم دیگع صحبت میکنن ولی به م ...

من باشم مثل خودشون رفتار میکنم،،، حتی بتونم نمیرم و ارتباطمو کم میکنم واقعا ارزششونداره بخاطرشون ناراحت بشی

بیشتر ببینید