2777
2789
عنوان

پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 33 پست
بنظرم تلاش بیهوده نکن که عزت نفست هم حفظ بشه، من باشم دیگه خونشون تو جمعشون نمیرم، اصلا فامیل قراره ...

حق با شماست وقتی جایی میرم ک‌حس بدی میگیرم وعمدا اینکارو میکنن و مامانبزرگم میگه چرا ساکت نشستی میدونه اونا اهمیت نمیدن حتی با اسم بلند صداشون کردن اما با کسی دیگه مشغول حرف زدن شدن

پرسیدم چرا این رفتارو میکنید جوابی نگرفتم

من باشم مثل خودشون رفتار میکنم،،، حتی بتونم نمیرم و ارتباطمو کم میکنم واقعا ارزششونداره بخاطرشون نار ...

من سالی یه بار میبینمشون حتی بعد یکسال هم نه دلتنگی دارن نه حتی سلام واحوال پرسی گرم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودم‌ متولدد۷۴خاله هام ۶۸ و۶۵ و۶۳

اگه خودتو بزرگ و عاقل میدونی و با شعور

دیگه فکرشو نکن

فکر کن ازت خوششون نمیاد و دلیلی نداره بهت جواب پس بدن

راه خودتو برو

التماس توجه نکن

فکر کن اصلا نیستن

ادم عاقل که نمیره سمت هیچی

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

مادرم همیشه مراقب مادربزرگم بود وهمش سر میزد من خودم تو مهمونیا و کارای خونشون کمک میکردم بعد هیچ ار ...

اوه پس ماشالا واسه خودت خانمی هستی و بزرگی 

عزیزم لحن و تن صدا هم مهمه بعضیها تن صدای بلندتری دارن و انرژیک حرف میزنن صحبتشون گیرا میشه ناخوداگاه همه به سمت صداشون کشیده میشن و بعضی ها صدای خیلی اروم و لحن خیلی خیلی اروم دارن که گاهی ناشی از اعتماد بنفس نداشتنشون هست وصداشون ادم رو جذب نمیکنه 

اما 

وقتی صدا کردی و جواب ندادن با صدای کمی بلندتر و جدی‌تر و  از روی اعتماد بنفس و مقاوم

و نه خشم 

بگو خاله پس نه من صدات کردم 

یه جوری بگو حس قدرت رو تو شما ببینه یه جوری که خجالت زده بشه 

نمیدونم دیگه چیزهایی که به ذهنم رسید از موضوع شما بیان کردم برای اینکه بگردی ببینی مشکل از کجاست 

و این شاید مشکل شما نیست ممکنه واقعا مشکل از اونها باشه 

مطالب توسعه فردی و روابط اجتماعی رو میتونی مطالعه کنی

به خودت برس و آنقدر قوی محکم و باصلابت حرف بزن  در کنار خوشرو و شیک بودن و اعتماد بنفس بالا داشته باش که اصلا کسی بی محلی یا حتی دعوا هم کرد باهات برات مهم نباشه 

بعضی از آدمها خود درگیری هم دارن و ممکنه بیخودی از کسی دوری کنن شاید از این  دست آدمها باشن 

زیاد پیگیرشون نشو تو این دنیا کسی غیر  از محبت و راه خدا و خودت و والدین و خانوادت برات زیاد مهم نباشه