2777
2789

تو اينترنت سرج كردم چيكار كنم كه عشقم پيام بده تكنيك اب اومد دو ليوان بردار و حس بد و غم و مشغلت بنويس  رو كاغذ بهش بچسپرن و ابش كن ليوان رو بعد اتفاقى كه افتاده مثل اينكه محمد پيام داد محمد خوب شده رو ى كاغذ ديگه بنويس رو ليوان دومى بچسپون بعد اب اون ليوان رو بريز تو ليوان دومى و بخور هنوز ٥دقيقه نگذشته عشقم جوابمو داد كه من بهش ى چيزى پيشنهاد داده بودم گفته بود دستت درد نكنه نميخام و در جواب اخرين پيام من كه گفتم خستم و خوابم مياد فرستاده بود خوش،خوب بخوابى منم اين دوتا پيام رو سين نكردم بچها چيكار كنم كه بهم توجع كنه فردا پيامش سين كنم هيچى نفرستم؟؟همش من پيگيرشم همش من پيام ميدادم يكم عقب بكشم خوب ميشه؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .