2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون امد بهم پیشنهاد داد قرار بود مادرش رو ببینم هی امروز فردا شد حس کردم مادرش مخالفه

من ۵ سال با یکی دوست بودم

و بلاتکلیف امروزو فردا شدناش عاشقشم بودم خیلی زیاد تمام چیزی بود که از زندگی میخواستم اما انقدر من رفتم جلو من فالوش کردم من پیام دادم و ... که سیراب شد و این وسط فقط ۵ سال از زندگی من رفت.

حرفم اینه که خودتو درگیر بلاتکلیفیای یه آدم دیگه نکن جلو نرو سیرابش نکن از خودت ، بذار تو فقط دریافت کننده باشی اونوقت میبینی که چه پسرایی میان جلو خود همین آدم میاد جلو 

من ۵ سال با یکی دوست بودمو بلاتکلیف امروزو فردا شدناش عاشقشم بودم خیلی زیاد تمام چیزی بود که از زندگ ...

سیراب نشد 

قطع اررتباط و انفالوش کردم 

هیچی هم از من بهش نرسید 

ولی هنوز تو فکر و قلب من هست

سیراب نشد قطع اررتباط و انفالوش کردم هیچی هم از من بهش نرسید ولی هنوز تو فکر و قلب من هست

دقیقا همین خوبه تو جلو نرو اگر بخواد برمیگرده دوباره و تو هنوز ارزش خودتو داری براش

پسرا عجیبن

حسش چیه ؟ اصلا حسی داره ؟یا فقط می‌خواد ازم استفاده کنه ‌‌وداره بازیم میده ؟تا کی باهمیم ؟هرچی حس می ...

رو مخشی وگرنه ددست داره

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�