2777
2789

سلام میخام خیلی خلاصه بگم لطفاً کمکم کنید

من ۱۶ سالمه یه دختر عاقل که تا حالا با هیچ پسری نبوده خیلی به درسم علاقه دارم خیلی هدف ها دارم رشتم تجربی ولی پدرو مادرم هیچ کدومشون سلامت روان خوبی ندارن بیشتر پدرم همه مونو بدبخت کرده از بس دعوا می‌کنه سرکار نمیره خسیس هست یه خوار داشتم ۱۷ سالگی ازدواج کرد ولی من چون به درسم علاقه دارم اصلا دوست ندارم شوهر کنم ولی به دلیل مشکلات پدرو مادرم امسال کلا از درس زده شدم اصلا نمیتونم یه خط هم بخونم پدرم خرج مدرسه مو به زور میده هر چیم لازم باشه مثل کتاب اینا باید خودم بخرم یا مامانم دیگه خسته شدم 

الا نم یه خواستگار خیلی خوب ازیه خانواده خوب دارم پسره شغل خوبی داره به گفته خودش ماهی ۲۰۰ میلیون درامد داره ماشین خونه همه چی داره .

نمیدونم دلم میخواد شوهر کنم خلاص شم ولی از یه طرفم سنم پایینه اونام گفتن که تا کلاس ۱۲ میز ا ریم درس بخونه 

لطفاً کمکم کنید قبول کنم یانه البته اینم بگم که من خونه پدرم هم بمونم آینده تحصیلی خیلی خوبی ندارم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تورو نمیدونم ولی آدمی که بخاد موفق بشه خودشو به آب و آتیش میزنه وگرنه بهونه زیاده

سپاس‌خدایی‌را‌كه‌مرا‌دوست‌می‌دارد،درحالیكه‌ازمن‌بی‌نياز،است‌.💕

اگه از خودت مطمئنی و میتونی دانشگاه خوب رشته خوب بری درس بخون 

اگرنه که ازدواج کن بعدا یه مهارتی هم یاد بگیر دیگه عمرتو الکی هدر نده 

یه صبح دیگه💃یه صدایی توی گوشم میگه💃ثانیه های تو داره میره💃امروزو زندگی کن💃فردا دیگه دیرهههه