2777
2789

اومده بود خونمون دعوتش کرده بودیم

ناخن گذاشته بودمن مصنوعی گذاشته بودم

برای من بادومی بلند بود 

برای اون مربعی اکلیلی کاشته بود 

رفتم پیشش گفت ناخنت ببینم دیدش 

گفت من اینجور ناخون دوست ندارم

عه رنگشم بنفش

چیزی بهش نگفتم اصلا حوصلشو نداشتم

برگشته به مامانش میکه من قشنگترم یا این 

نمیدونم چرا اینجوری میکنه 

بخدا منم از مانتوش خوشم نیومد ولی مگه برگشتم گفتم 

اخه به یه چیز گیر نمیده به همه چیم گیر میده یدفعه

ول نمیکنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چون سکوت می‌کنی پرو میشه ، تو هم دوبار جوابش و بده و ازش ایراد بگیر میشینه سر جاش ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

میگفتی خدارو شکر که دوست نداری اخه سلیقت خیلی چیپه و در مورد خوشگلی هم میگفتی به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
بیشتر ببینید