2777
2789
عنوان

برای بچه های شما هم کالا برگ ریختن

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 53 پست
فکر کنم به بچهایی ک بهداشت تایید کنه وزن گیری کمی دارن باشع

ن بابا وزن بچم خوبه

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
بیشتر ببینید
عزیزم چجوری یهکدش چیه؟

بزن کد

ستاره ۵۰۰ ستاره ۱۴۶۳ مربع  بعد بزن دریافت موجودی

فقط باید با کد ملی و شماره موبایل سرپرست باشه

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنامه شما یا بزن کد ستاره ۵۰۰ ستاره ۱۴۶۳ مربع بعد بزن دریافت موجودیفقط باید با کد ملی و شماره موبا ...

وزن و سن بچه تون چقدر؟ 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

از کجا بدونیم میدن یا نه

بزن کد ستاره ۵۰۰ ستاره ۱۴۶۳ مربع  بعد بزن دریافت موجودی

فقط باید با کد ملی و شماره موبایل سرپرست باشه

بیشتر ببینید
وزن و سن بچه تون چقدر؟

۴ ماهشه ۷ ونیم کیلو

بیشتر ببینید
برنامه شما یا بزن کد ستاره ۵۰۰ ستاره ۱۴۶۳ مربع بعد بزن دریافت موجودیفقط باید با کد ملی و شماره موبا ...

الان زدم نگاه کردم یک میلیون دویست و شصت هزار اعتبار دارم از کجااومده؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

کد رو زدم نوشته موجودی شما ۱ یعنی چی؟

نریختن😕

بیشتر ببینید