2777
2789
عنوان

تفاوت فرهنگی دقیقا یعنی چی

231 بازدید | 35 پست

منظور نوع اعتقادات دینی و حجاب و پوشش و حد و حدودی که تو دو خونواده حد و مرزش متفاوته هست

یا اینکه مثلا یکی از خانواده ها سطح تحصیلات بالاتری دارن شغل بهتری دارن کلا رفتارشون با کلاس تره و شخصیت سطح بالاتری دارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مورد اول اعتقاد هست 

بقیش میشه فرهنگی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

فرهنگی یعنی نوع رفتار و شخصیت و طرز فکرشون. و نحوه برخورد با مسائل. 

مثلا مادر من مراعات میکنه و دخالت نمیکنه. 

مادرشوهرم برای همه چی تعیین تکلیف میکنه. 

این یعنی تفاوت فرهنگی

نه اونی که تو میگی تفاوت دین و تفاوت تحصیلیه. 

تفاوت فرهنگ مثلا فرض کن یکی ایرانیه یکی مثلا نروژی.. این دو تا توی تمام رسم و رسوم از تولد تا مرگ تفاوت دارن که منشا این تفاوت محیط زندگیه.. 

حالا بیایم داخل ایران مثلا من مثلا ترک با شمای مثلا بختیاری از نظر زبان و سبک و سیاق زندگی کمی تفاوت داریم و رسم و رسوم هامون هم ممکنه متفاوت باشه .. این معنی تفاوت فرهنگ دو نفر ایرانی از دو شهر مختلفه.

حالا بیایم داخل یه شهر دو تا خونواده ممکنه تفاوت داشته باشن مثلا یکی رسم داشته باشه کادوی عروسی نده اونی که رسم داره که کادو بگیره یا یه خونواده ای اهل حرف زدن پشت سر ملتن و این کار رو بد نمیدونن برعکس یه خونواده ای این کار رو خیلی بد میدونن و ... یا یه خونواده پسردوسته و نوه پسری رو میذاره رو سرش ولی اون یکی خونواده  دختر دوسته و نوه دختری رو میبره به فرش اعلا... تفاوت های این مدلی رو بهش میگن تفاوت فرهنگی.. یعنی هر چیزی که مرتبط با سبک زندگی جمعی دو تا جامعه باشه و اونا رو از هم متمایز میکنه و این جامعه میتونه کوچکترینش یعنی خانواده باشه یا یک کشور دیگه.