2777
2789
عنوان

ایا واقعا صدای خدا بود توی خوابم شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 161 پست

همش چرته

مادرم نیت کرده بود برا خواستگارم منم دیوانه وار دوسش داشتم

نیت کرد به حضرت فاطمه

شب تو خواب دید که گفتن.(اسمش)میاد

چندین ماه گذشت نیومد و من بدتر الکی امیدوار شدم

خواب رو جدی نگیر...

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

طهارت نداشتم پریود بودم تموم شد غسل نرفتم

حتما غسل ب موقع انجام بده

غسل ب معنای پاک شدن جسم نیست برای طهارت روح هست که بعضیا قبولش ندارن متاسفانه 

اگر برای تمیز کردن جسم بود جنازه رو غسل نمیدادن بزارن توی خاک

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

واقعا یه خواب عجیبی بوداصن توش محتوا جنسی خیلی بود.. (ببخشید که میگم)بعد از رقص و اینا اون صدا اومد ...

من احساس میکنم اون کسی رو که دوست داری و دیشب برای رسیدن بهش دعا کردی فرد مناسبی نیست. 

درسته اون گفت جواب دعاهاته و بهش میرسی، ولی انگار داشت بهت نشونم میداد که اگه مثلا با این فرد باشی ممکنه بعدا خیانت ببینی یا چمیدونم.... 

به نظر من آیت الکرسی و سوره یس بخون و شب با وضو بخواب  و همیشه از خدا بخواه هر کییی که تو باهاش زندگی کنی خوشبختت می کنه رو نصیبت کنه، مخصوصا امشب شب قدر، بهش بگو یک فرد ایده آل نصیبت کنه، بعدشم بیشتر راجب اون فرد تحقیق کن، خیلی خیلی بیشتررررر شاید واقعا اون فرد مناسبی نباشه. 

برای همین از خدا بخواه که هر چی به نفعته برات رقم بخوره عزیزم

حتما غسل ب موقع انجام بدهغسل ب معنای پاک شدن جسم نیست برای طهارت روح هست که بعضیا قبولش ندارن متاسفا ...

قبولش دارم ولی روز قبلش حمام بودم غسل کردم اومدم بیرون ببخشید بازم خون ریزی داشتم دیگه فرداش نرفتم غسل

من احساس میکنم اون کسی رو که دوست داری و دیشب برای رسیدن بهش دعا کردی فرد مناسبی نیست. درسته اون گفت ...

اخه خیلی تحقیق کردم

۴ ساله باهمیم مادرم میدونه

یه کوچه بغلمونه خونشون خونواده کامل میشناسن همو

ببخشید میپرسم چون گفتید خوابتون محتوای جنسی داشت میگم که توی خواب ارضا شدی یا نه چیزیی ازت اومد یا ن ...

اره بیدار شدم اومده بود ببخشید

توی خواب هم وقتی نگاه کردم بله اونجا هم اینطور بود مثلا خیلی ش ه و ت زیاد بود داخل خواب..

واقعا نمیفهمم تو چی توی ما دیدی که ما خودمونم ندیدیم

از کجا تشخیص بدیم صدای توی خواب شما که ما روحمونم خبر نداره خدا بوده :)

انتظار داری چی بگیم عزیزم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

حتما غسل ب موقع انجام بدهغسل ب معنای پاک شدن جسم نیست برای طهارت روح هست که بعضیا قبولش ندارن متاسفا ...

طفلک اون بچه هایی که از مادری متولد میشن و شیر میخورن که غسل واجب شونو انجام نمیدن و در حالت ناپاکی حامله میشن این بچه‌ها هیچگاه روی سعادت رو نمیبینن

اللهم عجل الولیک الفرج💚