2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گفت تو و داداشم به هم نمیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 99 پست
پع دخترعمه اتو موندم چرا با دفعه اولی که اون بچه این فاجعه رو‌گفت طلاق ندادن

همه میدونستن بچه رو مخه، مهمون اومده بود خونشون روسری زنه رو تو سرش گرفت کشید خوشش اومده بود طرف داشت خفه میشد ولش نمیکرد تا روسری و دادن برا خودش

از وسایلای دختر عمم دزدی میکرد میبرد، مامانش میاورد میزاشت سر جاش، بچه دختر عمم و کتک میزد و ...

بعد دختر عمم و طلاق بدن؟

دانشجوی رشته حقوق👩🏻‍⚖                                                    تکنسین داروخانه💊                                                           مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بیشتر ببینید

عزیزم بچه است دیگه سعی کن بهش محبت کنی کلامی و عملی 

مثلا وقتی میرین خونه مادرشوهرت براش کادو بگیر ،گاهی اوقات با شوهرت میری گردش بگو دوست دارم با ما بیای ببرش شهربازی یا پارک یا هر جایی که دوست داره 

کنارش بشین بگو بیا با هم سلفی بگیریم ببین نظرش عوض میشه 

💍متاهل و متعهد ❤️                                         خدایا شکرت 💚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین چیزی رو نمیدونی حرف نزن این بچه کلا خونه منه اصلا خونه خودشون نمیره بجز خواب یعنی چی که بچس بنظ ...

تا زمانی که اینطوریه هیچ کاری نمیتونی کنی

یه کاری کن کمتر بیاد خونت

پدر مادر داره خودش برادرت پدر خواهرش نیست

چون بچه هست دلیل نمیشه توهین کنه حق ریکشن نشون دادن نداری

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
همه میدونستن بچه رو مخه، مهمون اومده بود خونشون روسری زنه رو تو سرش گرفت کشید خوشش اومده بود طرف داش ...

نه اخه کارش وحشیانه بود خیلی چه جراتی داشته

اونم دوبار

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید
درست تربیت نشدن اینطور بچه ها متاسفانه

تصور کن من برا دخترم پرستار گرفته بودم که برم سر کار بعد این با حسادت و طعنه  میگفت زن دایی مگه چقدر درآمد داری که اینقدرشو میدی به پرستار بچه؟؟!!

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

اگه جلو جمع تحقیرت کرد تو هم بگو مگه سر سفره پدر و مادرت بزرگ نشدی ادب یاد نگرفتی  طوری بگو ک ب پدر و مادرش هم بربخوره و بشنون ی بار جلو جمع دهنش رو ببند دیگه جرات نمیکنه بهت چیزی بگه 

ببین چیزی رو نمیدونی حرف نزن این بچه کلا خونه منه اصلا خونه خودشون نمیره بجز خواب یعنی چی که بچس بنظ ...

اسی جان تکلیفت با خودت مشخص نیست مثل اینکه!!بهت میگیم به شوهرت بگو حدو حدود رو براش مشخص کنه میگی فقط ۷ سالشه!!، بقیه هم که میگن تحمل کن و کنار بیا باز طلبکار میشی که حریم خصوصی ندارم و فلان و بهمان ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
نه اخه کارش وحشیانه بود خیلی چه جراتی داشتهاونم دوبار

قطعا این برخورد، همون برخورد مناسب خودش بوده که بچه دیگه تمرگید سر جاش

اون که با ۶ سال سن بچه شیر خواره رو کتک میزنه رفتارش وحشیانه نیست؟ 

دانشجوی رشته حقوق👩🏻‍⚖                                                    تکنسین داروخانه💊                                                           مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بیشتر ببینید
وای چقدر دلم خنک شد 😂😂😭

انقدر حرص داد که میتونم بگم یک درصدش هم جبران نشد

فکر کن گیر داده بود اخر سر یواشکی رفته بود با ناخن گیر ناخنای نوزاد رو بگیره گوشتش رو هم قیچی کرد

بعد امثال همین دختره میان میگن رفتار دختر عمه من وحشیگرانه بود

بیشتر ببینید