2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گفت تو و داداشم به هم نمیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2361 بازدید | 99 پست
با شروع تعطیلات مباحث مهم دید و بازدید و دعوا و گوشه و کنایه شروع شد ... جاری خواهر شوهر و مادر شوهر ...

حرف یه بچه وقتی تحقیر کننده باشه اونم بین جمع بله احساسات رو بهم میریزه یه انسان حتما ک نباید سایز بزرگ باشه تا بتونه احساسات مارو تحریک کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته بچس متوجه نمیشه ولی رفتارش واقعا اشتباهه

بنظرم نادیدش بگیر اصلا محل نده زیادم باهاش حرف نزن بزار حساب ببره ازت

از الان اگه بی‌احترامی کنه بزرگ‌بشه چی میشه

حرصم گرفت من

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
بیشتر ببینید
شما یادتون میاد 7 سالگی چی میگفتین به کی میگفتین چی تو فکرتون میگذشت؟ بچه کلاس اول دو صفحه مشق الف د ...

ببین چیزی رو نمیدونی حرف نزن این بچه کلا خونه منه اصلا خونه خودشون نمیره بجز خواب یعنی چی که بچس بنظرت نیاید بچشون رو جمع کنن دائم خونه منه و روی عصابم 

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

دختر عمه منم خواهر کوچیکه شوهرش همینطور بود شیطووون و رو اعصاب

خونشون آپارتمان بود رفت دم پنجره با پا اویزونش کرد با دست گرفتش بچه ساکت شد معذرت خواهی کرد ولی فوری رفت به مامان و باباش گفت

دوباره دختر عمم از راه پله آویزونش کرد دیگه به هیچکس هیچی نگفت و جرعت نداشت دم پر دختر عمم افتابی بشه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

حرف یه بچه وقتی تحقیر کننده باشه اونم بین جمع بله احساسات رو بهم میریزه یه انسان حتما ک نباید سایز ب ...

ما نباید با حرف هیچ کسی بهم بریزیم 

مگه اعتماد بنفس نداریم 

بعدم این مسائل واقعا پیش پا افتادس

دنبال حرف نباشین 

یعنی من بشخصه نیستم 

آرامش دارم 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
دختر عمه منم خواهر کوچیکه شوهرش همینطور بود شیطووون و رو اعصابخونشون آپارتمان بود رفت دم پنجره با پا ...

پع دخترعمه اتو موندم چرا با دفعه اولی که اون بچه این فاجعه رو‌گفت طلاق ندادن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید
عزیزم ما خلوتی نداریم چون این بچه هروقت شوهرم خونه میاد اونم دنبالش میاد خونمون

وا ...اونو کجا میاره😅😅

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

وای خداا بهش محل  نده بدم میاد از دهه نودیای سرتق اه اه 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
ببین چیزی رو نمیدونی حرف نزن این بچه کلا خونه منه اصلا خونه خودشون نمیره بجز خواب یعنی چی که بچس بنظ ...

همینا رو با همین لحن بهشون بگین 

چرا از ما طلبکارین 

سر سال نو هم خودتونو هم بقیه رو ناراحت میکنین 

خب بزنین بکشینش 

ب من چه 

عجبا 

خدا رحم کنه به اطرافیانتون 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
حرف یه بچه وقتی تحقیر کننده باشه اونم بین جمع بله احساسات رو بهم میریزه یه انسان حتما ک نباید سایز ب ...

آفرین چقدر قشنگ گفتی...دختر خواهرشوهرم وقتی ما ازدواج کردیم ۸/۵-۹ سال داشت.یه زبون درازی داشت به من ۲۷ ساله تیکه مینداخت و فضولی میکرد...خب بزرگتراش باید بهش تذکر میدادن 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤