2777
2789
عنوان

بسته پستی

109 بازدید | 21 پست

براتون پیش اومده که ادرستونو درست زده باشین ولی کد رهگیری زده باشه مقصد یه شهر دیگه من هرچی به فرستنده میگم میگه ادرسو درست زده و اشتباه پست بوده چیکار کنم بنظرتون بسته چند بار برگشت خورده از اون شهر اشتباه تاپیک قبم گفتم راهنمایی کنید لطفاً چیکار کنم الان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم از چرم مشهد یه سفارش داشتم اشتباه شهر دیگه فرستاده بود حدود یک و نیم ماه طول کشید تا این بسته ب ...

من فقط میخوام برسه به دستم یکماه هم باشه صبر میکنم نمیدونم چرا اسمم درسته مقصد و کد رهگیری زده مشهد 

فروشنده باید بره اداره پست و پیگیری کنه بسته رو و آدرس رو درست کنه

وگرنه بگو یه محصول دیگه برات بفرسه و منتظر بمونه تا بسته برگشت بخوره و به دستت برسه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من آدرس محل خودمون دادم ولی وقتی کد مرسوله برام فرستاده شد دیدم یه شهر دیگه زدن رفتم به همون پیج این ...

رسید دستت اخر منم هرچی میگم به فرستنده میگه من درست زدم و کد رهگیری زده مشهد 

فروشنده باید بره اداره پست و پیگیری کنه بسته رو و آدرس رو درست کنهوگرنه بگو یه محصول دیگه برات بفرسه ...

همین دیگه اصلا گردن نمیگیره  میگه من ادرسو درست زدم دیگه نمیدونم راست میگه یا نه تو کد رهگیری به اسم خودمه و مقصد زده مشهد

همین دیگه اصلا گردن نمیگیره میگه من ادرسو درست زدم دیگه نمیدونم راست میگه یا نه تو کد رهگیری به اسم ...

بگو باید بری اداره ی پست بسته رو پیگیری کنی

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲