2777
2789
عنوان

اولین عیدی که عضو اینجام🤍

65 بازدید | 13 پست

اگه عضویتمو ببینید زده سال ۱۴۰۱

اون سال هنوز ی ماهم نشده من ی تاپیک زدم،یه کاربر بحث تاپیکمو ب حاشیه برد و بخاطرش من تعلیق شدم😅(دیگه ولش کنین حرف نزنیم راجبش)

کاربریم اصلا برنگشت چند وقت پیش با ایمیل و بدبختی درخواست دادم برگشتم

و الان اولین عیدیه که من اینجام 🥲💜

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کنی، این لینکو بزن

تبریک میگمم
عیدت هم پیشاپیش مبارک❤️

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 عاشق کتاب و یادگیری چیزهای جدید/  دوستدار ایران و ایرانی.ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش کبیر} دیگه چی بگم؟!

بیشتر ببینید
گلم شماره ات وارد کن با شماره بیا ها دیگه ایمیل نمیزارن

با شماره اومدم عزیزم منظورم اینه ایمیل زدم به سایت🤍

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

عزیزم خوش اومدیدمن هم‌کاربری زیادی از دست دادم از دست ادم های اینجا امان

واقعا بعضیا فقط حاشیه درست میکنن

تاپیک من که راجب ایران باستانه و بخونی میبینی چقدر مسخره تعلیق شدم

تبریک میگممعیدت هم پیشاپیش مبارک❤️

مرسی گلم سال نو شماهم مبارک انشاالله سال خوبی داشته باشید😘🤍

واقعا بعضیا فقط حاشیه درست میکننتاپیک من که راجب ایران باستانه و بخونی میبینی چقدر مسخره تعلیق شدم

واقعا یعنی برای این بود!؟

نه چیز زشتی اتفاقا خیلی هم زیبا و اصیل بود

من حتی الان بخوام بگم و بگم چرا تعلیق شدم باز گزارش میزنن برا همین بیخیال فقط بدون یه دلیل مسخره و چرت بود

همینه که همه کاربرا با پنجاه تا پست میبینیم هیچکس نیست دیگه

مرسی گلم سال نو شماهم مبارک انشاالله سال خوبی داشته باشید😘🤍

مرسی قشنگم

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 عاشق کتاب و یادگیری چیزهای جدید/  دوستدار ایران و ایرانی.ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش کبیر} دیگه چی بگم؟!

بیشتر ببینید