2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچی میشینیم خونه بلا سرمون نیاد. میخواستم برن خونه اقوام عیادت منصرف شدم از ترس

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید
درس میخونم امسال هیچی جز این برام مهم نیست

ولی نی نی سایت مهمه برات

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤
بیشتر ببینید
چرا عزیزم دور از جون .. ان شالله امسال بهترین سال زندگیت بشه

باردارمو بشدت مریص 

هیچ قرصی نباید بخورم کل بدنم انگار زیر تریلی رفته

با گریه مینویسم دعاکنید خوب شم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

هیچی .....تازه شیفتم شروع شده اومدم سرکار

این چه اسم کاربریه خواهر🤭

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
باردارمو بشدت مریص هیچ قرصی نباید بخورم کل بدنم انگار زیر تریلی رفتهبا گریه مینویسم دعاکنید خوب شم

عزیزم🥲لایق باشم دعات میکنم 

امیدوارم زودی خوب شی ،،

چیزهای مقوی بخور یا بگو مامانت درست کنه یا شوهرت اگه خودت نمیتونی ،بدنت قوی بشه سریع بیماری رو رد کنی 

شگون داشتن ک کلن شنیدم این دمای آخر سال نباید جزو بحثی باشه چون تا آخرسالت همینجوری پیش میرع .امروز خودم و بچه هام لباس نو می‌پوشیم.و اینکه پشت در فالگوش وایسادن به نیت خواسته اینو هر سال انجام میدم خانوادگی درست درمیاد کلن