2777
2789

بچه ها از همه لحاظ خوبه نمیدونم حس میکنم خیلییییییی خوبه ولی به هیچ عنوان نمیزاره من قهر کنم

هر وقت قهر کردم اون زودتر قهر کرد

یبارم تا 4 روز قهر بود بم پیام نداد

اخرش گف اخه سر کار بودم سرم شلوغ بود 

و گرنه من نمیزارم قهر اینقد طول بکشه

اصلا نمیتونم یکم قهر کنم حس ناراحتیمو بیان کنم فوری قهر میکنه😭چیکارش کنم؟ نازمم نمیکشه

تازه دعوامون شد اون هی کوتا میومد من ادامه میدادم

اخرش بم گف ببین خودت خواستی من قهر کنم اونوقت نگی چرا یه هفتس پیام ندادیا خودت خواستی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش قهره که

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
۴ روز ازت بیخبر بوده؟! خودش ثابت میکنه براش اپلویت نیستی دکش کن بره. لیاقت ادم بهتری رو دارب

اره از همه لحاظ خوبه هم مهربونه هم جنتلمنه اصلا نمیدونم چی بگم فقط یه مشکلش اینه که اصلا نمیخواد برا اشتی پیشقدم شه😭اوایل اینطوری نبود شب دعوامون میشد روز پیام میداد معذرت میخوام

پسری که دوستت داشته باشه جوری رفتار نمیکنه که از خودت بپرسی دوستم داره یا نه؟

از رفتارش کاملا میشه فهمیدتا حدود زیادی. ایشون بنظر میرسه اولویتش شمانیستی وگرنه نمیتونست اینقدر مدت زیادی در حد چند روز ازت بی خبر باشه کار و اینا و گفتن اینکه وقت نمیکنم بهونه هست اگه آدمی که میخوان باشه هم وقتش هست و هم حوصله اش ...موضوع خواستن و نخواستنه