2777
2789

من شینیون کار هستم با دوازده سال سابقه

یکی از شینیون کارهای مطرح شهرمون هستم

کار آموز داشتم

ولی الان کار نمیکنم

هروقت اراده کنم هر سالن خوبی میتونم به راحتی کار کنم به خاطر سابقه ی خوبی که دارم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همه چی بلدم‌ولی هیچی به هیچی🤣

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
بیشتر ببینید

فقط بلدم تدریس کنم😅

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید

اشپزی.خیاطی.حسابداری.هرسه تاشونم کارکردم حرفه ایم 

اما دیگه ازکارزده شدم سه ساله نمیرم سرکار.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
تدریس چی و کجا آموزش میدید

آموزگارم 

مدرسه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
جدیدا برنامه موسیقی گوش کن دلار بگیر رو دارم فقط نمیدونم چطور برای خودم انتقال بدم پولشو

چطوریه میشه توضیح بدی 

میتونی برداشت بزنی .صرافی انلاین نصب کن ادرس ولت بده واریز کنن

چرا

ازمجردی از ۱۶سالگی کارکردم ازوقتیم ازدواج کردم دوباره یه ماه بعد عروسیم کارکردم دیدم ۱۲ساله دارم کارمیکنم ی قرون تو جیب خودم نمیره مجردی خرج خونه بابام میشد متاهلی خرج خونه زندگی درحالی ک ن بابام دلسوزم بود ن شوهرم شوهرم خیالش راحت بود من میرم سرکار کرایه خونه اینامیدم اون پولای خودشو ب عشق و حال خرج میکرد منم دیگه نرفتم نشستن خونه بچمو اوردم گفتم چرا اوج جوونیمو تباه کارکنم درحالی ی قرون پس اندازندارم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون