2777
2789
عنوان

کسی را دارین که شما را بلد باشه

228 بازدید | 28 پست

خیلی مهمه که آدم کسی را داشته باشه که بلدش باشه بدونه چی حالشو خوب میکنه چی بد

تو موقعیتای مختلف چی باید بگه یا اصلا نگه

چند روز پیش یه بنده خدایی میخواست به من دلداری بده وسطاش واقعا میخواستم دستمو بزارم جلوی دهنش😂😂

بگم بسه من خوبم تو حرف نزنی چیزی نگی عالیم اما صبر کردم دلداری و نگرانیش را ارائه کرد و تمام

اگه از این آدمایی دارین که شما را میشناسن با احساسات و روحیات شما آشنان شما یه مرحله ی سخت زندگی را بردید😉🙂

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

خودم 😍 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی نفر اینطوری باشه کافیه که اره هست .

خدا را شکر

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بله تمام فامیلامون ما رو بلدن و طبق تجربه همه سعی سونو می کنن که بهمون ضربه های مهلکی بزنن

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید
گل گفتی بودن چنین کسی نعمته که من ازش محروم هستم

پیدا میشه

بله تمام فامیلامون ما رو بلدن و طبق تجربه همه سعی سونو می کنن که بهمون ضربه های مهلکی بزنن

این بده

اره دارم ینفرو

از رو چت حتی وقتی خودمو خوب نشون میدم ب ظاهر هم میفهمه دقیقا چته

پریروز مثلا عادی چت میکردیم میگفت یه چیزی پریشونت کرده نمیدونی بگی یا نه😂

یعنی لعنتی انگار ذهنمو میخونه

عشق منههه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

فکر نکنم دیگه پیدا بشه چون نه شوهرم این ویژگی را داره نه با دوست و رفیق وهم فامیل رفت آمد داریم که پ ...

پیدا میشه❤️

نشدم هیچکس به اندازه خدا نمیتونی بنده هاشو آروم کنه🫠

کاش بشه آخر غصه برسم به جایی که بگم دیدی تونستم؟🦋