2777
2789
عنوان

به شوهرم شک دارم ولی نمی‌دونم چی بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 34 پست
هیچی نگفتم و نپرسیدم گذاشتم احساس راحتی و امنیت کنهسر گوشیشم نمیرفتم مطمئن بود سرک نمیکشمیهو رفتم سر ...

اخه پاک میکنن چه چیزی بگی چه چیزی نگی 

هر چقدرم کاری نداشته باشی بازم حذف میکنن 

وای شوهرت از اون دسته آدماست که حین عملیات خیانت هم مچشو بگیری طلبکار باشه و قبول نکنه

آفرین بخدا یه ناله هایی می‌کنه بعدشم قهر می‌کنه که چرا بهش شک دارم حاضر نیست یه توضیح بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه دوری توتاپیک هات زدم اچ پی وی گرفتی ازش متاسفانه زیرابی میره طرفکاندوم استفاده کن و حولست به درم ...

بهش اعتماد دارم هی خودمو قانع میکنم که از جای دیگه ای گرفتم یه بار بهش گفتم حتی اگه قبل من رابطه ای داشتی بهم بگو گفت این چه حرفیه میزنی و اینا

بهش اعتماد دارم هی خودمو قانع میکنم که از جای دیگه ای گرفتم یه بار بهش گفتم حتی اگه قبل من رابطه ای ...

هرجور میدونی 

فقط حواست به سلامتیت باشه زیر نطر متخصص باش شوخی نگیر 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
اچ پی وی گرفتی ازش منتظری مچشو بگیری؟،؟؟😐😐😐ببخشید یعنی حتما باید ببینی توشه تا مطمئن بشی،

آخه شاید از یه جای دیگه گرفتم نمیشه که صددرصد گفت هزارتا جا رفتم که اتفاقا کثیف هم بود

آخه شاید از یه جای دیگه گرفتم نمیشه که صددرصد گفت هزارتا جا رفتم که اتفاقا کثیف هم بود

Hpv مطلقا فقط از طریق تماس جنسی منتقل میشه

و چیزای دیگه ای که میگن اصلا باعث انتقال این ویروس نیست

من اصلا نمیگم آدم باید خیانت رو ببخشه یا بگذره و... ، اصلا نظری در این رابطه ندارم اما ی سوال 

اومدیم و فردا شما ثابت کردی همسرت خیانت کرده، میخوایی چیکار کنی؟ چون اگر ثابت کردی دیگه حیا و احترام هم از بین میره و اگر برنامه درستی برای فردا ت نداشته باشی و شوهرت آدم درستی نباشه، خیلی واضح تر و بی تعارف تر خیانت خواهی دید.... 

ولی 99 درصدش از رابط

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

خانم چرا خودتو گول میزنی زگیل فقط و فقط از. ابطه حنسی میاد جای کثیف یعنی چی بچه ای مگه تازه ازش مریضی گرفتی ومیگی بهش شک دارم واقعا که ازچن دسته ادمایی ببینی هم میگه باورم نمیشه