2777
2789
عنوان

یه روش برای تلخی خورشت قیمه

118 بازدید | 7 پست

آقا نخندید ولی من دیروز ظهر قیمه گذاشتم آخره شب اومدم بچشم دیدم تلخ شده زدم  دیدم گفتند شکر بزن و نوشابه ولی من ترسيدم.

تویه حرکت انتحاری گفتم بزار کلا ابشو عوض کنم یدونه آبکش برداشتم تمام محتويات خورشت ریختم روش آب گرفتم خیلی خیلی شستم.بعد اومدم دوباره رب سرخ کردم و بار گذاشتم تلخیش ۹۵درصد رفت... اونم یه نمورم طبیعی بود بقیع می‌گفتند نه فک میکنی تلخی دیگه نداره.


بدردت خورد یه صلوات برای حل مشکلاتم‌میفرستی

خب همه اب گوشت و مزه اش به فنا میره که اینطوری .....


من ی بار شکر رو امتهان کردم واقعا تلخی رو میگیره 

منتها اگه زیاد بزنی خورش یکم ملس میشه=)

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم کلا مزه و ویتامین خورشت رفت که بنظرم بجاش لیمو رو چندساعت بزار خیس بخوره و ۲۰ دقیقه اخر اصافه ...

گذاشته بودم ..

کلا واسه کسی که‌مهمون داره که حیف بریزه دور اینو بکار ببره بلکه بدادش برشه

خب همه اب گوشت و مزه اش به فنا میره که اینطوری .....من ی بار شکر رو امتهان کردم واقعا تلخی رو میگیره ...

من ترسيدم آخه نظرات گفته بودن شور شیرین میشه.اره میدونم خودمم فک کردم بهش منتها برا کسی که مهمونی زیاد گرفته که حیفه ریسک کنه شکر بزنه یا بریزه دور من برا اونا گفتم

ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792