یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
همینجوری که تو دوست نداری بری پیش حیوونا زندگی کنی
پس تو پارک جاش صد در صد بهتره
بعد اگه نماز اینا میخونی به خاطر موش خیلی به مشکل میخوری
بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤 اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
اره خودمم میگم الان پارک به اون بزرگی میچرخه میاد همه باهاش بازی میکنن بیاریش تو خونه که چی ولی از طرفی خب خیلی ها هم هستن بدشون میاد میزننش چون میره خودش به همه میچسپونه
من همش به عشق همین میرم تو پارک خیلی به دلم نشسته خیلی باهوش و با محبته بدجور به دلم نشست
میدونی چرا؟ دنبال صاحب میگردن. میخوان یکی ببرشون خونه. ولی الان هوا خوبه همون پارک براش بهتره. من یه بار یه گربه از پارک اوردم تو حیاطمون. ولی ول کن نبود انقد پشت در میومیو میکرد میخواست بیاد تو. منم حوصله نظافت و خرابکاری گربه نداشتم😂بردمش مجدد تو پارک