2777
2789

من از قبل عیده خونه مامانم نیومدم حدودا ۱۵ روز

بعد الان اومدم خونشون یه ماهی بمونم چون استراحت مطلقم و شوهرم خونه نیس مراقبت کنه ازم

حالا اومدم با ماهی قرمز که بشدت چندشم میشه مواجه شدم

نه تونستم نهار بخورم، نه شام

الان اومدم میوه بخورم بلکه دل ضعفه ام درست بشه 

تو دهنم گنده شد و عوق زدم

حالا ماهیه رو بردن گذاشتن تراس ها

همش یادم میفته عوق میزنم

ای خدا من چجور یه ماه اینجا بمونم😭

حس میکنم سینک و همه جای خونه شون نجسه و آب ماهی رو اونجاها عوض کردن ...

یه ثانیه نمیتونم بمونم از همه چی چندشم میشه😭🤮

این چه کاری بود اینا کردن 

مگه نمیدونن اسم ماهی قرمز بیاد من حالم بد میشه چه برسه بخرن بزارن جلو چشم😭🤮

وسواس داری؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چار دیواری اختیاری

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
بیشتر ببینید
حالا طوری نیست که ازت دوره دیگه

اسمش بیاد دیگه هر غذایی جلوم باشه میندازم کنار دیگه نمیتونم بخورم 

حتی الان آبم از گلوم پایین نمیره😭

چه برسه همش مجسم میکنم که تو این خونه ماهی قرمز هست وایییی😭😭😭