2777
2789

جنس مرد با زن خیلی فرق داره 

تک تک مردا، بجز اونایی که بنده خداها مریضن از لحاظ جنسی صرفا بخاطر نیاز جنسی میرن سمت دختر

الان بعضی از دخترای ساده که عاشق شدن مثل دوران جاهلیت من میان میگن وای نه عشق من اینجوری نیست 

صبر کنید... گذر زمان نشون میده همه چی رو 

این پسری که من ازش ضربه خوردم خواستگارم بود، همش دم از دین و خدا و اهل بیت میزد ولی بویی از انسانیت نبرده بود، بهم خیانت کرد 

الان دارم از حسادت میمیرم دارم میسوزم که با یه دختر دیگه حرف میزنه دلم میخواد بهش پیام بدم فحشش بدم 😭😭💔💔💔

میدونید جالب اینجاست خودش به خیانتکارا قبلا فحاشی می‌کرد ولی الان خودش بهم خیانت کرد بخدا بد دردیه با گریه هم آروم نمیشم فقط از درون دارم میسوزم و دلم میخواد بکشمش 😭😭😭😭😭

نمیگم همه پسرا بدن ولی دیگه تو این زمونه پیدا کردن پسر خوب مثل سوزن تو انبار کاه میمونه بخدا 😭😭😭

این کثافت همشم میره سمت دخترای چادری که از راه بدرشون کنه خدا لعنتش کنه چون من به نیازش جواب منفی دادم رفت بهم خیانت کرد کثافته لجنه نجس 😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ایشون ظاهرا کلا مریض بود

خدارو شکر کن ک زود دستش رو شد

یکسال دوسال ناراحتیش بهتر از ی عمر ضربه سنگین بود

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید
از کجا خیانتشو فهمیدی

یهویی گفت میخوام تموم کنیم آخه فعلا شرایط ازدواج نداشت، ولی من گفتم پات میمونم 

گفت اگه شد بعدا ازدواج میکنیم( دو دل بود)

بعد دیدم تو اینستا... همه چیو فهمیدم