2777
2789

خواستگار دوستم با ۵۰۰ گرم طلا میخواد تو شهرستان طلافروشی باز کنه کلا طلای یک گرمی تا سه گرمی بیاره

چقدر ماهانه سود میکنه؟ طبق پیش بینی و تخمین فروش بازار و ...میخواستم سوال کنین از همسرتون یا اگ خودتون میدونین راهنمایی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیم کیلو طلا میشه اونم ساخته خب سود داره براشون چون سود از ساختشم میگیرن

منظورتونو متوجه نشدم اصلا میدونم ۵۰۰ گرم نیم کیلو میشه

میخوام بدونم اک طلافروشی باز کنه چقد سود میکنه ماهانه

روی هر گرم که میفروشه به اندازه ی هفت درصد قیمت روز طلا  سود می‌کنه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

روی هر گرم که میفروشه به اندازه ی هفت درصد قیمت روز طلا سود می‌کنه

عزیزم من اینارو میدونم🙄منظورمو متوجه نشدین

من درامدشو گفتم حالا اگ فروش خوب باشه ماهی چقد درامدشه اگ فروش بد باشه مثلا چقد درامدشه

منظورتونو متوجه نشدم اصلا میدونم ۵۰۰ گرم نیم کیلو میشهمیخوام بدونم اک طلافروشی باز کنه چقد سود میکنه ...

بستگی به اون منطقه و فروشش داده طلا اگر نگه داره و فروشم نداشته باشه سودشو داره روز از اشنامون میپرسم دقیقشو بهت میگم 

عزیزم من اینارو میدونم🙄منظورمو متوجه نشدینمن درامدشو گفتم حالا اگ فروش خوب باشه ماهی چقد درامدشه اگ ...

خب سوالت خیلی کلی هست اصلا نمیشه پیش بینی کرد همه چی بستگی به مقدار فروش داره

ولی حداقل حداقل روزی پنج گرم طلا بفروشه میشه روزی سه و خورده ای سود ضرب در سی،  حدود نود و خورده ای میشه ماهانه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بستگی داره کجای شهرشون بخوات مغازه بزنه ،چقدر توانایی جذب مشتری داره 

طرف بوده با ۵۰۰ گرم شروع کرده سر یک ماه ۳۰ گرم بیشتر سود کرده به عبارتی ۸۰۰ گرم شده 

باید بتونه تراز روزانه ش، کنترل کنه و گرنه ضرر می کنه

😐🤷🏻‍♀️
بستگی به اون منطقه و فروشش داده طلا اگر نگه داره و فروشم نداشته باشه سودشو داره روز از اشنامون میپرس ...

حس میکنم متوجه منظورم نشدین:))🩷

میدونین من میگم اگ یکی مغازه طلافروشی بزنه و ۵۰۰ گرم طلا داشته باشه همشونم طلاهای کم اجرت و نهایتا وزنشون مثلاااا تا ۵ گرم باشه مثلااا طلای کودک 

طلای درشت و سنگین نه

بعد این میاد طلا میفروشه دیگ پول خود طلارو ک هیچ پول ۷ درصد سودشم ، از رو طلا سود میکنه بعد من میگم مغازه ای با این مقدار طلا اگ توی شهرستان و بازار طلا باشه چقدر درامد از سود طلا داره؟ مثلا ۳۰ ت سود میکنه ۵۰ ت سود میکنه ؟!