2777
2789
250 گرم؟ کم نیست برا طلا فروشی؟ برا کدوم استانین؟ 500 گرمم بنظرم کمه باز شراکتی باشه 500 یکی 500 یکی ...

شهرستان کوچیکی هستیم مغازه ۷/۸ متری داخل پاساژ طلافروشی

میدونم کمه:) اما خب چیکار کنه سرمایه اش رو بده لباس یا چیزای دیگ فروش نره بدبخت میشه باز طلا ،طلاس دیگ

۵۰۰ داره من میگم نصفشو انجام بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۲۵۰ دیده نمیشه ،مگر اینکه مغازه ش ۵ متری باشه که بتونه شلوغش کنه

🥲اخه چیکار میشه کرد

نوپا دیگ

ادم میترسه پول طلارو بده لباس فروشی یا همچین مغازه ای باز کنه تو این شرایط فروش نره پسماند داره و کلی دنگ و فنگ 

باز طلافروشی طلاس دیگ سرمایه میاد رو سرمایه

250 گرم؟ کم نیست برا طلا فروشی؟ برا کدوم استانین؟ 500 گرمم بنظرم کمه باز شراکتی باشه 500 یکی 500 یکی ...

عزیزم طلای خیلی کم وزن مثلا یکی دو گرمی اینجوری با ۵۰۰ یا ۳۰۰ گرم پر میشه خب:)

با این سرمایه هم ن طلا گرم پایین حالت سوت   اینا بیاره 

دیگه النگو و سرویس و اینا نمیتونه بیاره 

خودش طلاسازی هم بلده که بتونه سفارشم بگیره؟

کنارش طلاکاری هم کنه خوبه

والا بازار اوضاعش معلوم نیست آدم نمیدونه چه پیشنهادی بدهد

با این سرمایه هم ن طلا گرم پایین حالت سوت اینا بیاره دیگه النگو و سرویس و اینا نمیتونه بیاره خودش ...

سوتی چرا؟🙄۵۰۰ گرم میدونین چقدر طلا با وزن یک گرم یا دو گرم یا سه گرم میشه؟

ب هرحال میشه شروع کرد

ن طلاساز نیستن صرفا طلافروش

فک نمیکنم طلا سود نداشته باشه هرطلافروشی ک میگ طلاسود نداره دروغ میگه کم کمش با این سرمایه ب نظرم ماهی ۵۰ ت درمیاد با توجه ب تحقیقاتم اینجام مجددا پرسیدم ببینم درسته چیزایی ک شنیدم و گفتن یا ن

البته من برا خودم نمیپرسم دوستم کنارمه اون میپرسه و یادداشت میکنه

🥲اخه چیکار میشه کردنوپا دیگادم میترسه پول طلارو بده لباس فروشی یا همچین مغازه ای باز کنه تو این شرا ...

ترس نداشته باشید 

با توکل به خدا با قدرت برید جلو ،ان شالله میگیره 

ولی ۲۵۰ گرم ،طلافروش  جای مانور نداره ،سود بیشتر می خواید با همون ۵۰۰ شروع کنید

😐🤷🏻‍♀️
سوتی چرا؟🙄۵۰۰ گرم میدونین چقدر طلا با وزن یک گرم یا دو گرم یا سه گرم میشه؟ب هرحال میشه شروع کردن طل ...

منظورم طلای سبک هست 

از سوت های پایین داشته باشه تا چند گرم 

الان یکی از طلافروشی هایی که میشناسم طلا سنگین داره

بهش دوستم گفت آقا فلانی طلا سبک بیار منظور گرم پایین 

که بتونیم بخریم 

بعد آقا طلافروشی گف من جا افتادم به طلافروشی سنگین 

مشتری های من سنگین بخرند طلا ارزون از من نمی‌خرند 

گرم پایین بیارم رو دستم می مونه 

ترس نداشته باشید با توکل به خدا با قدرت برید جلو ،ان شالله میگیره ولی ۲۵۰ گرم ،طلافروش جای مانور ند ...

انشالله دعاکنین بتونیم ی جوری این مقدار رو تهیه کنیم 😭💚(از طرف دوستمه براش دعا کنین سر و سامون بگیره)

منظورم طلای سبک هست از سوت های پایین داشته باشه تا چند گرم الان یکی از طلافروشی هایی که میشناسم طلا ...

درسته کاملا فرمایشتون🙏🏻🌸

اما خب افسوس ک نمیشه کاش سرمایه بود ما هم میتونستیم با مقدار بالا کار کنیم

اما خب روزی ما هم همینقدره تازه اینقدرم نیس داریم زور میزنیم همش:))

انشالله همینجوری بتونیم یاعلی بگیم و کارو شروع کنیم و به درامدای بالا و بالاتر برسیم خدارو چه دیدی شاید یه روزی هم جای همون اقا بودیم و سنگین کار کردیم

الان خیلی از خانوما طلای ظریف دخترونه و شیک و پس اندازی میخرن،روزی دست خداست برسونه میرسونه

شهرستان کوچیکی هستیم مغازه ۷/۸ متری داخل پاساژ طلافروشیمیدونم کمه:) اما خب چیکار کنه سرمایه اش رو بد ...

نه عزیزم نمیگم بده لباسه میگم 250 خیلی کم دیده میشه 

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎