اسی من خودم الان تقریبا هم سن شوهر شما هستم اول که اگر دلشوره داشتی باید قبل محرمیت حساس میشدی ولی الان دیگه میشناسیش و میتونی رسمیش کنی و میدونی واسط ارزش قائله همه ما ازدواج میکنیم تا یکی رو پیدا کنیم که دوستمون داشته باشه و در کنارش ارامش داشته باشیم الان خیلی از کاربرا اشاره میکنن که مثلا بیست سال دیگه ایشون پیر میشن شما پنجا میشی اولا این نکته اشاره کنم سن رابطه خانمها به لحاظ یائسگی پایینه دومن مگه شما میتونی به خودت تضمین بدی که یکی همسن خودت ازدواج کنی طرف ادم خوبی در میاد و چند سال بعد شما در عین اینکه سنت بالا تر رفته ترکت نمیکنه
ببین مهم این شما ایشونو با کسی مقایسه نکنی و به دلت گوش کنی دوسش داری و چقدر واسط مهم
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
ظاهرش خوبهولی از طرفی با این که من ۲۰سال کوچیکتره چون ثروتمنده حس میکنم با خانم های دیگه هم باشه چون ...
خب شما برای ادامه باهاش ازش تضمین بخواه و بگو میخوام شریک زندگیت باشم نه تنها شریک رابطه
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*