2777
2789

حالا چرا عقد دائم نشدی حس خوبی نگرفتم این آقا پول داره خرج میکنه درست ولی شما جوونی و عمرت و طراوتتو گذاشتی وسط فکر کن چند سال دیگه کجا قرار داری؟

مطمئنی زن دیگه نداره؟

تا کجا قراره همراه و همپا شما باشه؟

همه چیز پول نیست 

پول برا رفاه لازمه اما عمر رفته برنمیگرده مخصوصا اگه تو شک و تردید بگذره

والا من میگم با مرد جوان و بااخلاق ازدواج کنی بهتره 

به قول کاربر محرمیت تمدید نکن چون انگار دل خودتم به این رابطه خوش نیست

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

۳سال بعد از جداییم هیچ آدمی نبود که بتونه به دلم بشینهیا بچه ننه یا بیکارن یا ....الانم با این آدم ن ...

ببین بالاتر گفتی بهش شک داری و انگار به واسطه پولش تنوع طلب هستند و به جز شما ممکنه روابطی داشته باشن،پس مرد زندگی نمیتونه باشه،فقط حامی مالی بوده برات،علت جدایی همسرش رو نپرسیدی؟

👨‍👩‍👧

ببین به نطر من با توجه به موقعیت هر دو تون بدم نیست...

هر دو تون قبلا ازدواج کردین و بچه ام دارین...

به نظرم مردی که سنش بالاتر باشه برای شمایی که بچه داری اگه بخوای بچه ت پیشت باشه بهتره .. تا یه جوون هم سن و سال خودت....

پولدارم که هست ..

با توجه به سنش به احتمال زیاد شاید پدر مادرشم فوت کرده باشن و درگیر خاله زنک بازی‌ و دخالتهاشون و... نیستی...

دست و دل بازم که هست...

خوبه...  خیلی تردید نکن...

حتی اگه بخوای میتونی بچه دارم بشی باز

ظاهرش خوبهولی از طرفی با این که من ۲۰سال کوچیکتره چون ثروتمنده حس میکنم با خانم های دیگه هم باشه چون ...

به خاطر دختراش عوض نشده که زنش طلاق نگیره

قطعا به خاطر تو هم عوض نخواهد شد

گول حرفای صد من یه غاز نخور

حالا چرا عقد دائم نشدی حس خوبی نگرفتم این آقا پول داره خرج میکنه درست ولی شما جوونی و عمرت و طراوتتو ...

ممنون از حرفات مرسی که وقت گذاشتی و راهنماییم کردی 

من هیچ کسی نیست که باهاش صحبت کنم 

دوستان خواهش میکنم دل سوزانه راهنماییم کنید ۴سال جدا شدم تو سن کم ازدواج کردم و بچه دار شدم و ۳سال ب ...

الان یک ساله تورابطه ای بعد الان راهنمایی می خوایی

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

ظاهرش خوبهولی از طرفی با این که من ۲۰سال کوچیکتره چون ثروتمنده حس میکنم با خانم های دیگه هم باشه چون ...

قطعا هست اگرم نباشع احتمالا یکی جوونتر هم بتونه بعدا گیر بیاره:) من همچین حسی داشتم

به خاطر دختراش عوض نشده که زنش طلاق نگیرهقطعا به خاطر تو هم عوض نخواهد شدگول حرفای صد من یه غاز نخور

به ظاهر واقعا دوستم داره دروغ چرا واقعا عشق و محبت میده 

ولی هیچ وقت تو گوشیش و ...نگاه نردم 

خدای تکنلوژیه 

زیادی باهوش زرنگه اکتیو من پیشش احساس پیری میکنم😐