2777
2789
عنوان

قبلنا همه تو خیابون نگام میکردن حس خوب میگرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 53 پست
من سر اختلال هورمونی قیافم داغون شد،این جملرو قبول دارمولی نه بخاطر توجه بقیه،اینکه زیبا باشی ولی زی ...

اختلال هورمونی مثلا چجوری؟ چ علائمی داشتی

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

اکثر مواقع که برم بیرون توجه ها بهم جلب میشه گاهی وقتا که ببینم بهم کم توجهی میشه خیلی میخوره تو ذوق ...

منم همینم

حس میکنم اذیت کنندس

میدونی چون از درون شاد نیستیم

دنبال عامل بیرونی هستیم خوشحالمون کنه

فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اختلال هورمونی مثلا چجوری؟ چ علائمی داشتی

پف شدید صورت و چشم

عضلات صورتم تبدیل به پف شد..

مثلا زاویه فک داشتم ولی خب الان صورتم پف کردس

تیره شدن مژه و چشم و..

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
پف شدید صورت و چشمعضلات صورتم تبدیل به پف شد..مثلا زاویه فک داشتم ولی خب الان صورتم پف کردستیره شدن ...

چرا ؟ خدای نکرده بیماری دارید ؟ علتش چیه 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

پف شدید صورت و چشمعضلات صورتم تبدیل به پف شد..مثلا زاویه فک داشتم ولی خب الان صورتم پف کردستیره شدن ...

قند مصنوعیو حذف کنی پفت میره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید

همتون معمولی هستین چون به همه ی زنها توجه میشه حتی پیرزنها شماها فقط توهم زیبایی دارید 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید
منم از حرص زیاد و استرس موهام پوستم

بخاطر همینه حس میکنی زیبایی قبل و نداری،استرس تاثیر زیادی تو قیافه میذاره

من که همکلاسیام محوم میشدن الان …

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
همتون معمولی هستین چون به همه ی زنها توجه میشه حتی پیرزنها شماها فقط توهم زیبایی دارید

نه در مورد من ک صدق نمیکنه حرفت

عکس نمیشه بزارم 

فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من چیزی که حس میکنم اتفاقا کساییکه واقعا زیبان بقیه بهشون یه گارد و دوری کردنی دارن انگار معذبن 

نمیدونم شایدم حرفم اشتباس