2777
2789
عنوان

بچه‌ها چقدر غرق در خیالاتشون میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 57 پست
من خواهرزاده ام یه مدت دستشویی را الکی نگه می‌داشت و نمی‌رفت الان ۷ سالشه بهتر شوه خیلی

اره همه میگن هفت سالگی خیلی بهتر میشن آخ که پوستم کنده

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برادرم الان مهندسی عالی بود درسش همیشه ، اینا چون تنها هستن خیالی حرف میزنم بازی میکنن طبیعیه

خداروشکر 🤗

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
اره همه میگن هفت سالگی خیلی بهتر میشن آخ که پوستم کنده

این الان برای مشق نوشتن خیلی اذیت میکنه هرسری با مامانش یه جنگ و دعواست تا بشینه 

زیادی بازیگوش وگرنه درست مینویسه

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
چشمتون بی بلا خداحفظش کنه الهی❤️

ممنونم سلامت باشید❤️

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
خداروشکر 🤗

ببین رو بعضی چیزها تمرکز کنی اعصابت می‌ریزه بهم، بیخیال باش یادت بره اونم میبینی ترک کرده، البته چیز بدی نیست ، یادمه یه نخبه تو دانشگاهمون بود سیزده سالگی وارد دانشگاه شده بود همش با مامانش میومد تا دم کلاسها، همیشه با خودش حرف میزد یا راه رفتنی کیفش رو تو دستش میچرخوند ...

یه پسری بود تو فامیل ما زن خیالی داشت

😂😂😂

نه اون مثلاذنقش مامان عروسک ها میشه فعلا به زن و شوهر نرسیده قبلنا گاهی وقتها عروس میشد میگهفت بیا دومادم شو😅

ببین رو بعضی چیزها تمرکز کنی اعصابت می‌ریزه بهم، بیخیال باش یادت بره اونم میبینی ترک کرده، البته چیز ...

راست میگی حساس شدم.🥲بچه داری آدم خسته و حساس میکنه

این الان برای مشق نوشتن خیلی اذیت میکنه هرسری با مامانش یه جنگ و دعواست تا بشینه زیادی بازیگوش وگرنه ...

دقیقا دختر من بازیگوش و لی حافظه ی قوی داره.البته پسرا که اکثرا با مشق نوشتن میونه خوبی ندارن حالا دختر من نمی‌دونم چجوری بشه الان که تمام زندگیش بازی.امروز کابینت دادم بچینه از خودم قشنگ تر چید ولی همش در حال آموزش دادن به افراد خیالی بود که باید اینجور بچینید 😂

داداش من بچه بود خانواده خیالی داشت

با جزئیات هم تعریف می‌کرد 

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
بیشتر ببینید
آخی خیلی نازه حتما😍😘

اره ماشاا...همه دوسش دارن😍 منتهاش پوست منو کنده 

منم مثل دختر توام و الان ۱۹ سالمه

بشدت تخیل قوی داشتم و دارم

گاهی خوبه و گاهی کنترل این ذهن افسار گسیخته و قوی اذیت میکنه آدمو 

خیلی ذهن شلوغی دارن و ی دنیای دیگه تو سرشونه انگار

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت