دخترم پنج سال رد کرده دایم تو خیالاتش به همه چی شخصیت میده از یه عروسک تا یه یه خودکار دایم داره تو ذهنش مثلا آموزش میده مثلا.آموزش آشپزی به یه آدم خیالی.انقدر غرق در خیالاتش میشه که قید دسشویی رفتن غذا خوردن اینارم به خاطر بازیاش میزنه.چکار کنم به نظرتون تا چه حدی طبیعی چون دایم میگه یادم رفت برم دسشویی .یا باهاش حرف میزنی همش تو هپروت و خیال هی باید به هشدار بدی حواست به من باشه.تا حواست بهت جمع شه.به نظرتون این یه اختلال یا برای این سن طبیعیه
❤ میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا روشاد کن بهشون نی نی بده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ببین رو بعضی چیزها تمرکز کنی اعصابت میریزه بهم، بیخیال باش یادت بره اونم میبینی ترک کرده، البته چیز بدی نیست ، یادمه یه نخبه تو دانشگاهمون بود سیزده سالگی وارد دانشگاه شده بود همش با مامانش میومد تا دم کلاسها، همیشه با خودش حرف میزد یا راه رفتنی کیفش رو تو دستش میچرخوند ...
این الان برای مشق نوشتن خیلی اذیت میکنه هرسری با مامانش یه جنگ و دعواست تا بشینه زیادی بازیگوش وگرنه ...
دقیقا دختر من بازیگوش و لی حافظه ی قوی داره.البته پسرا که اکثرا با مشق نوشتن میونه خوبی ندارن حالا دختر من نمیدونم چجوری بشه الان که تمام زندگیش بازی.امروز کابینت دادم بچینه از خودم قشنگ تر چید ولی همش در حال آموزش دادن به افراد خیالی بود که باید اینجور بچینید 😂
❤ میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا روشاد کن بهشون نی نی بده
هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه