2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61186 بازدید | 957 پست
چرا دروغ می‌گی؟

دروغ نمیگه بنده خدا اطلاعاتش از دین در حد گوگل خلاصه شده تاحالا قرآن رو نخونده فقط سر سفره هفت سین گذاشته چون جلد قشنگی داره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

فقط اون ۲۰۳ نفر احمقی که لایکت کردن:( 

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱
کلا از زمانی که موجودی به اسم سپهر حیدری پا به عرصه وجود نهاد خیلی از استانداردها در مورد شوهر خوب ع ...

والا شوهر خوب حداقل یکم غیرت رو باید داشته باشه، مثلا ما خودمون دوست داریم شوهرمون بره بغل یه خواننده زن بوسش کنه بغلش کنه؟ ما حمایت میکنیم از همچین مردی؟ من که خودم جر مسدم همچین شوهری رو

والا شوهر خوب حداقل یکم غیرت رو باید داشته باشه، مثلا ما خودمون دوست داریم شوهرمون بره بغل یه خوانند ...

بله عزیزم افرادی که برای شهرت و پول دست به هر کاری میزنن دارن یسری استانداردهایی رو تو ذهن مردم جا میندازن که براشون عادی بشه حتی اگر نهایت هرزگی و بی غیرتی باشه...

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید

یعنی هرکی خلاف شما فکر کنه دراین جهان احمق نامیده میشه درسته ؟ کاملا منطقی بود

بیشتر ببینید

وای میبینی کلا میخوان ادامه نسل بدن به هر قیمتی. 

بعد میدونی ی عده خاص فقط این حرفا رو میزنن؟! 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

مگه شوهراتون صاحب شما هستن ؟ ببخشید بلانسبت مگه حیوون خونگی هستید بندازن تو قعس نگهتون دارن ؟؟؟؟

توالان داری اینجوری حرف میزنی وقتی توموقعیتش قرارگرفتی وتجربه کردی بعدمیفهمی بقیه چی کشیدن وچی میگن😏

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
کدوم قانون و شرعی گفته به زنت تهمت بزنقرآن که مستقیم گفته از گمان بد بپرهیزید ماجرای حضرت علی رو هم ...

من گفتم قرآن گفته تهمت بزنن؟ گفته زن بدون اجازه شوهر حق ندارع جایی بره چنین مردایی هم دلیلشون برا سرپوش گذاشتن رو مریضی و اختلال روانی شونو همین حرفی ک شرع زده میگن متوجه شدی حالا منظور بنده رو یا نه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

دروغ نمیگه بنده خدا اطلاعاتش از دین در حد گوگل خلاصه شده تاحالا قرآن رو نخونده فقط سر سفره هفت سین گ ...

همین اطلاعات گوگل از کجا برداشته شده از خودشون در آوردن؟ گفته مرد فقط در صورتی نمیتونه جلوشو بگیره ک زن بخواد ب خونه ارحام بره سر بزنه 

من کاری ب این قوانین و اصول ندارم گفتم مردا ازین موضوع سو استفاده میکنن همین 

چقد از جرو بحث الکی خوشتون میاد

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چرا دروغ می‌گی؟

دروغ نگفتم مثه اینکه شما تو ی کشور دیگه با ی دین دیگه بزرگ شدی نشنیدی تا حالا اینو عجیبه!!! 

من گفتم قرآن گفته تهمت بزنن؟ گفته زن بدون اجازه شوهر حق ندارع جایی بره چنین مردایی هم دلیلشون برا سر ...

اولا شرع از قرآن میاد حرف اول برای قرآنه  ثانیا این که گفتن بدون اجازه شوهر بیرون نره صد درصد منظور این نیست که چها چشمی پاییده بشه دست از پا خطا نکنه منظور اینه که مرد از رفت وآمد زنش خبر داشته باشه که یه روز از سر کار برگشت دید زنش نیست شوکه نشه شاید دور از جون توراه بیرون رفت زیر ماشین یا یه بلایی سرش اومد مرد باید از زنش مراقبت کنه

همیشه بلدیم به بدترین شکل ممکن تعبیر کنیم احادیث رو 

بیشتر ببینید
اولا شرع از قرآن میاد حرف اول برای قرآنه ثانیا این که گفتن بدون اجازه شوهر بیرون نره صد درصد منظور ...

چی بگم والا بنده نظری نمیتونم بدم بگم چی درسته چی غلطه تو کار خودمم موندم 🙂