2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61187 بازدید | 957 پست
یاخدا شما دیگه زیادی بهش رو دادی زیادم به حرفش گوش نکن بگو‌اختیار خودمو دارم من تا جاییکه پاشو رو تع ...

نه بابا من نمیتونم

البته خودمم ارایسو‌زیاد دوست ندارم راستش

بیشتر سوظنش ازارم میده

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اینجا صحبت در مورد بچه دار شدن تو خانواده پرفکت و و خوشبخت و ایده آل و همه چی تموم بود که شما ن ...

یادم نمیاد کسیو تگ کرده باشم البته اگه معنی تگ کردن رو بدونی 

و اینکه موضوع بحث اصلا دقیقا در مورد بچه آوردن یا نیاوردن تو خانواده هاییه که یه سری مشکلاتی دارن یا ندارن 

ضمنا من از همون اول تو بحث بودم شما دیر رسیدی ته دیگاشم خوردم 

و ایضا رفتی تاپیکامو چک کردی من دوتا تاپیک نامفهوم دارم که اگه خونده باشی میفهمی چی ی بروز ندادم ولی حالا برای شخص تو میگم که تو دلت نمونه من یه چهره ی سبزه ی زشت دارم که از بچگی بابتش مورد تمسخر قرار گرفتم تا وقتی که ازدواج اولم تو عقد بودم حتی توسط ایشونم هم مورد سرزنش و عناد واقع بودم،نهایت بابت شکاک بودن و بیکاربودن و یه سری مشکلات دیگه داشت از این بنده خدا جدا شدم 

چهارسال بعد با همسر فعلیم ازدواج کردم،تو این زندگیم هیییچ مشکلی ندارم الا اینکه سه بار باردار شدم بچهامو به دلایلی از دست دادم

بقیه ی تاپیکام هم کاملا واضح و معقوله

ان شاءالله این شب قدر کنه شما رو کسی تجسس نکنه تا مگوهای زندگیتو برای کسی مجبور نشی بگی 

شب و روزگارت خوش

درضمن از تاپیکایی که زدی معلومه چقدددددد حال دلت خوبه و خوشبختی که میخوای چند تام بچه دیگه رو توی خپ ...

تاپیک منو مقصر میدونن هم در مورد بیماری پارانویید همسر سابقمه 

که اعضای اون خانواده تشدید بیماریش رو منو مقصر میدونستن و زمانیکه در حال طلاق بودم پیغام و پسغام میکردن که کات کردن تو و اقدام به طلاقت باعث شده پسر ما بدتر شده 

چون اونارو اذیت میکرد و اونا منو مقصر میدونستن 

من عامل بیماری پسرشون نبودم که بخوام باعث تشدید بیماریش بشم که هنوز گاهی حرفهایی به گوشم میرسه که فلانی(همسر سابقم) فلان جنجال رو آفرید چون هنوز مجرده و نمیخواد ازدواج کنه

واقعا موندم آدم جواب شمارو چی بده 

خانمهای متاهل اگر این تاپیکو میخونید خاستم بگم کت و شلوار جین و کوتاه اصلا بهتون نمیاد ک میپوشید و در شهر و خیابان تردد میکنید و قلمبه سلمبه میشید وفقط نگاهای سمی رو دنبال خودتون جم میکنید 

مثل آدم بگردید

تاپیک منو مقصر میدونن هم در مورد بیماری پارانویید همسر سابقمه که اعضای اون خانواده تشدید بیماریش رو ...

شما فقط همین رو بدون که لازم نیست جواب همه رو بدی،شما خدا نیستی که واسه همه نسخه بپیچی...اون بچه ای که به خاطر توصیه شما به دنیا بیاد و زجر بکشه تو هستی که باید تاوان هر آه و قطره اشکشو پس بدی

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
شما فقط همین رو بدون که لازم نیست جواب همه رو بدی،شما خدا نیستی که واسه همه نسخه بپیچی...اون بچه ای ...

من به کسی توصیه نکردم بچه بیاره 

گفتم تو کار بقیه دخالت نکن 

شما هم مجبور نبودی کامنت منو ریپ بزنی جواب بدی🫠

تاپیک منو مقصر میدونن هم در مورد بیماری پارانویید همسر سابقمه که اعضای اون خانواده تشدید بیماریش رو ...

درضمن عزیز به نظر میاد شما دچار آلزایمر هستی،حداقل برو پاسخ خودتو چند صفحه قبل بخون.اومدی یکی رو تگ کردی(میدونمدمعنیشو نمیدونی)نوشتی چرا هرکی شوهرش مشکلی داره میگید بچه دار نشو.

با حساب شما هرکی طبق غریزه و بدون درنظر گرفتن مشکلات فقط باید زاد و ولد کنه که نسلش ادامه پیدا کنه؟؟؟؟یه نسل مریض و مشکل دار و عفده ای افسرده که فقط به خاطر اینکه فاطمه خانم سر توصیه های خاله زنکی به مردم گفته نسلشونو ادامه بدن

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
بخدا_مثلا ۱۱شب برم‌بیرون فقط میگه مواظب خودت باش انقدرحرص میخورم اصلا کاری بهم نداره کجامیرم چکارمیک ...

ببخشید این آدم ها اصلا براشون مهم نیست هیچی 

ببخشید مثه اینه که طرف بره زیر دست دکتر تو اتاق عمل بهش بی حسی بزنن بعد دردی احساس نکنه نمیشه گفت اون آدم آرومه حس امنیت میده نه چون بی حسش کردن 

وگرنه هرکی زیر تیغ بره دادش در بیاد 

شوهری که دیگه 11 شب بیرون رفتن زن براش مهم نباشه نگرسه کجا میری با کی میری خودم ببرمت این اصلا معنای قابل اعتماد بودن رو نمیده فقط براش مهم نیست ببخشید رک گفتم، گفتم بدونی دور برت چی میگذره چشمات خوب باز کنی گلم 

من اصلا اخبار نگاه نمیکردم ولی دیشب اتفاقی یه خبری تو تلگرام دیدم دیگه نتونستم از اون کانال بیام بیرون😭😭😭خیلی میترسم 

واااااای کاش جنگ نشه

برای هم خیر بخواهیم

حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

فامیل ما ۴ ساله شوهر کرده 

با شوهرش میگن بچه آوردن از مد افتاده😐😐😐😐😐

یبارم حامله شد سقط کرد گفت چرا یکی و بدبخت کنم 

بچه ب اون نازی چجوری از مد میوفته 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

بیشتر ببینید