2777
2789
عنوان

مضحک تر از اونایی که گواهی بکارت رو ترویج میدن اونایین که

| مشاهده متن کامل بحث + 8694 بازدید | 353 پست
اتفاقا از یه وکیل درست حسابی بپرسی میفهمی که مرد اگه بعد ازدواج بخواد اثبات کنه زن باکره نبوده باید ...

شما نگیر 

کسی چاقو رو گلوی کسی بابت گواهی نمیزاره 

ولی خیلی ها برای دردسر نداشتن بعدش لازم میدونن که بگیرن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید

خداروشکر ک هنوز پات ب دادگاه وانشده ببینی همین ی تیکه کاغذ گواهی بکارت میتونه چکار بکنه!

همیشه تو بهترین شرایط زندگیتون یه درصد احتمال خرابی بدید و همه جوانب رو درنظر بگیرید

قدماتونو محکم بردارید

چرا رو مهریه تاکید میکنن؟!

چرا رو حق طلاق برای زن تاکید میشه

چرا برای حق تحصیل و سکونت و... تنصیف اموال تاکید میشه

چرا یرای ازمایش اعتیاد و ... تاکید میشه ؟؛

این گواهی بکارت هم اصلا توهین نیست 

تا وقتی دیدم دختر خالم بیچاره تو عقد رابطه داشت بدون خونریزی و شوهرش گفت بکارت نداشتی

ی گواهی اگه داشت الان طلاق نداشت

نگید همون بهتر مرد اینطوری ک رفت

چی مونده برای دختره؟! هیچ

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاملا مربوطه اکثر اینایی ک ترویج میدن بکارت توهین ب زنه ارتباط با چندین نفر داشتن و خودشون باکره نیس ...

تهمت نزن 

چون کلمه اکثرا رو گفتی به خودم نمیگیرم ولی این رز قکر اشتباهه از خدا بترس

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
اتفاقا از یه وکیل درست حسابی بپرسی میفهمی که مرد اگه بعد ازدواج بخواد اثبات کنه زن باکره نبوده باید ...

عزیزم چه ضرری داره خوب؟ خودت بگیر و نگه دار به هیچکسی هم نگو. هیچ کس. شاید بعد به درد بخوره. نمیدونم چرا اینقدر جبهه داری رو این قضیه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید
خداروشکر ک هنوز پات ب دادگاه وانشده ببینی همین ی تیکه کاغذ گواهی بکارت میتونه چکار بکنه!همیشه تو بهت ...

دقیقا 

انقدر این موضوع بکارت برای خق و حقوق زن ها مهمه 

چون اینا از بعدش خبر ندارن که مردا بعد طلاق چیکار با یه زن میکنن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
هیچ مردی حق نداره همچین چیزی بخواد

به نظر من مردی که قبل ازدواج رابطه جنسی نداشته حق داره زنی بخواد که اونم مثل خودش باشه زن هم همینطور اگه دختری باشه قبل ازدواج رابطه جنسی نداشته خب یه مرد همینطوری حقشه 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
اول اینکه گذشته هر کسی به خودش ربط داره مهم اینکه طرف تو رابطه متعهد باشه زن ها و مردهایی هستن که قب ...

گذشته هرکس به خودش ربط نداره

ما نمیتونیم تاثیر گذشته بر حال و آینده رو نادیده بگیریم

و ما چرا به خدا توکل نکنیم؟🫀#حب_الله                      

خانومای گلی که موافق برگه سلامت هستین پس اینم قبول کنید تو جامعه جنس دوم بدوننتون باهاتون مثل کالا رفتار بشه 

تازه شوهرتون بهتون خیانت هم کرد حق اعتراض ندارید چون با گرفتن برگه سلامت به مرد نشون میدین اونی که باید پاک باشه زنه ومرد اجازه هر کاری رو داره

فردا شوهره بهتون خیانت کرد کتکون زد آدم حسابتون نکرد ازتون پسر خواست خانوادش اذیتتون کرد نیاید اینجا تاپیک بزنید اینو بدونید اینا نتیجه همون گواهی و توهین به خودتونه

چون اگه زن واسه خودش ارزش قائل نشه بقیه هم آدم حسابش نمیکنن

والسلام

خانومای گلی که موافق برگه سلامت هستین پس اینم قبول کنید تو جامعه جنس دوم بدوننتون باهاتون مثل کالا ر ...

خانمی عزیز کسی که یه برگه میگیره دلیل بر بی ارزشیش نیست همونطور مثل کسی که اون برگه رو نمیگیره پس الکی زن ستیزی نکن

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

والا اون اسلامی که من میشناسم گفته مردم حق نداره رابطه خارج از عرف داشته باشه هیچوقت تهمت نزن اونایی ...

خانم محترم من نگفتم این نظرمنه و هرکی مخالفه خرابه

گفتم نظر جامعه ایران بر اینه شاید با شما موافق باشم 

اما کارم طوریه ک با مشکلات اجتماعی و افکارعمومی و قانون سروکار دارم و واقعیت کاملا اینطوره حالا متاسفانه یا خوشبختانه .چیزی ک دیدم ۲ قشر مدافع توهین ب بکارت هستن

دخترای ساده متاثر از شبکه های اجتماعی حداکثر ۲۱ سال

دوم هم پسرای فرصت طلب و افرادی ک روابط متعدد داشتن

مابقی متاثر از شبکه های اجتماعیی ممکنه روشنفکر بازی در بیارن اما در عمل برای خودشون و اطرافیانشون ۱۰ مدل گواهی میخان و میگیرن😂

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
خانمی عزیز کسی که یه برگه میگیره دلیل بر بی ارزشیش نیست همونطور مثل کسی که اون برگه رو نمیگیره پس ال ...

شما زن ستیزی میکنی

دقیقا هم دلیل بر اینه که از مردا میترسه که طلاقش بدن وخودشو بی ارزش میبینه

وگرنه آدمی که از خودش مطمئنه سراغ گواهی نمیره

عزیزم چه ضرری داره خوب؟ خودت بگیر و نگه دار به هیچکسی هم نگو. هیچ کس. شاید بعد به درد بخوره. نمیدونم ...

وقتی خودم درجریان زندگیم بودم چرا باید برم بگیرم اگه بخوام به هیچکس هم نگم؟؟

ضررش هم اینه که مگه من به خودم درمورد مسئله ای شک دارم که باید برم حتما تایید دکترو بگیرم؟

به نظر من مردی که قبل ازدواج رابطه جنسی نداشته حق داره زنی بخواد که اونم مثل خودش باشه زن هم همینطور ...

اره درمورد اینکه حق داری بحثی نیس چون هرکی با توجه به شرایط خودش میتونه معیارایی داشته باشه

ولی حق اینکه حتما اثبات کتبی بخواد رو نداره چون اگه تا حدی به اون زن اعتماد نداره که حرفشو بپذیره پس شایسته ازدواج هم نیست

خانم محترم من نگفتم این نظرمنه و هرکی مخالفه خرابهگفتم نظر جامعه ایران بر اینه شاید با شما موافق باش ...

جامعه ما افتضاحه

اسممون مسلمانه وگرنه بویی از اسلام نبردیم

اونموقع که به نفعمونه مسلمان میشیم