2777
2789
عنوان

مضحک تر از اونایی که گواهی بکارت رو ترویج میدن اونایین که

| مشاهده متن کامل بحث + 8694 بازدید | 353 پست
هم تحقیره هم توهیناینکه شماهم میخوای مخالفت با این قضیه رو ربط بدی به قول خودت به داشتن ریگی به کفش ...

خوب بخون چی نوشتم توهینی نکردم، گفتم بنا به شرایط زندگیا و با این قوانین برا خود خانم بهتره. حالا شما دوس نداری نگیر. اما قرار نیست بگی هر کی گرفته خودشو بی ارزش کرده یا تحقیر کرده.تا نری زیر یه سقف مردارو نمیتونی بشناسی اونم مردای ایرانی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پاکی و ناپاکی و این حرفا روبزارید کنار گواهی حتما بگیرید و حتما پیش خودتون داشته باشید چون معلوم نیس ...

اتفاقا مرد اگه بخواد بعد ازدواج همچین تهمتی رو تو دادگاه مطرح کنه اول خودش باید بیاد اثباتش کنه

اثباتش به عهده زن نیس که شما بخوای مدرک بیاری اصلا

دیگه وقتی دیدگاه نسل جدید که قراره مادرای نسل اینده باشن این چیزاییه که تو نینی سایت میبینیم چه توقع ...

بله 

مادر من مذهبی مسن 

هرگز به من نگفتن این مدل باش اون مدل باش 

هرگز خواستگاری سنتی راه ندادن 

از عجایب این سایته

تاپیک میزنن دنبال دختر برای برادرم هستیم 

بابا بذارین خودشون انتخاب کنن 

سرتون تو رختخواب بقیه اس😐

زشته والا قبیحه

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
چندبار خواهرشوهرم بهم گفته بود بیا بریم ولی من از معاینه هم خجالت میکشیدم هم میترسیدم یکی از ترسام ا ...

واسه دوست منم همچین چیزی پیش اومد 

با اینکه شوهرش خیلی قرتی و روشنفکر بود 

بعدش به خاطر خون نیومدن یه داستان بدی داشتن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
آره دیگه طبق قانون انسانییییییی ما زن برده وکالاس شما هم دلتون رو به اون مهریه ونفقه که چندغازه خوش ...

میدونم چی میگی. اما فعلا شرایط و قانون اینه. بهترین کار اینه کاری کنیم که به نفعمون باشه نه به ضررمون

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید
آره دیگه طبق قانون انسانییییییی ما زن برده وکالاس شما هم دلتون رو به اون مهریه ونفقه که چندغازه خوش ...

کسی تهمت نمیزنه میری گواهی میگیری خیال خودتو همرو راحت میکنی و جلوی هر حرف و حدیثیو میگیری یا ب این حرف جامعه ک کسایی ک مخالفت با بکارت رو ترویج میدن خودشون صد دست چرخیدن کنار میای خیلیارو میشناسم روابط متعدد داشتن و ازدواج کردن دیگه هی نیومدن جار بزنن بکارت توهینه و فلان صداشو در نیارید اول اخر شوهره اس ک باید کنار بیاد ک متاسفانه نمیاد اینجا ایرانه

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
اتفاقا مرد اگه بخواد بعد ازدواج همچین تهمتی رو تو دادگاه مطرح کنه اول خودش باید بیاد اثباتش کنهاثبات ...

من از وکیل هم پرسیدم و تایید کرده که گواهی بکارت تو دادگاه بسیار برای زن واجبه

حالا شما میگی نه 😂

اگه کسی میخواد بدونه حتمابا یه وکیل مشورت بگیره 

اون موقع متوجه میشید بکارت چقدر بعدها می تونه براتون خوب باشه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
شما ریپ میزنی پاک میکنی خیلی باحالی😂

😂😂همشو پاک نمیکنم. بعضیارو که شخصیتره و خصوصی تره پاک میکنم. دوس ندارم خیلی از پیامام بمونه اینجا

بیشتر ببینید
بله مادر من مذهبی مسن هرگز به من نگفتن این مدل باش اون مدل باش هرگز خواستگاری سنتی راه ندادن از عجای ...

بخدا ادم نیاد تو این سایت اعصابش راحت تره واقعا یه طرز فکرایی پیدا میشه که ده ها ساله منقرض شده من نمیدونم چطوری اینجا هنوز بقا داره

من از وکیل هم پرسیدم و تایید کرده که گواهی بکارت تو دادگاه بسیار برای زن واجبهحالا شما میگی نه 😂اگه ...

اتفاقا از یه وکیل درست حسابی بپرسی میفهمی که مرد اگه بعد ازدواج بخواد اثبات کنه زن باکره نبوده باید براش مدرک بیاره و اگه نتونه مدرک بیاره زن میتونه ازش شکایت کنه

کسی تهمت نمیزنه میری گواهی میگیری خیال خودتو همرو راحت میکنی و جلوی هر حرف و حدیثیو میگیری یا ب این ...

والا اون اسلامی که من میشناسم گفته مردم حق نداره رابطه خارج از عرف داشته باشه 

هیچوقت تهمت نزن اونایی هم که مخالفن از بی عدالتی بیزارن صد دست نچرخیدن

صحبت کردنت راجب همجنست افتضاحه