2777
2789

من فارغ‌التحصیل شدم دیگه محصل نیستم

ولی الان یهو یادم افتاد چقدر معلمامون سمی بودن ، اصلا وقت نمی‌داشتن برای تدریس عمیق! همون یه روخوانی از کتاب و صرفاً زبانی گفتن نکته های درس!

چون معتقد بودن اینجا خودمون میخونیم دیگه !!!

بعد امتحانامون همش تستی بود! 

بچه‌ها یا بیرون کلاس میرفتن یا تو خونه خودشون با کلی منبع دیگه می‌خوندن

واقعاً زجر کشیدم اون دوران من

یه سری معلمای آموزش پرورش قد ... حالیشون نیست فقط اومدن برای حقوق مفت 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باز خوب بود برای شما

من یادمه سال دهم بودیم ، کولر نداشت مدرسمون ( تازه پولم می‌گرفت مدرسه از ما و خیلی سمپاد معروفی بود ) 

بعد می‌گفتیم کولر بذارین برامون ( توی تابستونم مدرسه میرفتیم و خیلی گرررم بود)

میگفتن نهه 

شما مگه کنکوری هستین که کولر داشته باشین؟😐

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

برای شما اینجوری بوده. برای ما واقعا دبیرهای خوبی بودن. سرکلاس نه تنها با کیفیت درس میدادن بلکه سوال تشریحی و تست های کنکورم حل میکردیم

این چیزی که شما میگی رو ما تو مدارس سطح پایین دیدیم

برای براورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی؟  

برای ما که خیلی ریز درس میدادن و مفهومی کار میکردن تازه کلاس تقویتی هم با استادی که تستی کار می‌کرد هم برای دروس تخصصیمون میگذاشتن.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مدرسه شما فک کنم اینجوری بودهمن دوران مدرسه ام دبیرستان تو نمونه بودم اصلا اینجوری نبود خیلی حرفه ای ...

آره شهر ما کوچیکه مدارس زیاد پیشرفته نیستن 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
نه اصلا اینطوری نیستمن تو فرزانگان ۳ کرج همون سمپاد میخونم آنقدر درس میدن و جزوه میدن که نگو

کرج شهر بزرگیه

ما شهرستان زندگی میکنیم از این خبرا نبود 

نمیشه همه مدارسو باهم مقایسه کرد که. اینا همش به اون دبیر بستگی داره که چقد وجدان کاری داشته باشه

دقیقا

معلما انگیزشنو از دست دادن 

من تیزهوشان شهرستانم مدیرمون تموم تلاششو کرد جدا 

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
بیشتر ببینید

من تیزهوشان درس میخونم 

و باید بگم دقیقا همینه

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋  یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋

منم نمونه هستم نه خیلی خوب تدریس میکنند نصف دبیرا طراح کنکور هم هستند کلا خیلی حرفه ای درس میدن 

هــمـسر مــون سـانــگ مـیـن❤️🌱  متعهد✨   اخر یه روزی از شدت زیبایی تو روانی میشم♥🥺 توی آغوش گرم خودت تا ابد زندانی میشم🦋🦋