2777
2789

من رفته بودم نمیخواستم بر گردم حتی وکیل گرفتم ولی یک ماه تمام خونه بابام بودم با بچه سه سالم برای پول رفته بودم از ساعت ۸ تا ۴ بعد از ظهر یه جا کارگری برا ماهی ۱۰ تومن وقتی برمیگشتم خونه دیگه میخواستم استراحت کنم ولی بچم نمیزاشت و بهونه گیر شده بود از اونطرف شوهرم حقوقش ماهی ۵۰ تا ۶۰ تومن بود بن مواد غذایی همه چی داشت یعنی رفاه داشتم تو خونش 

فقط بدلیل شرایط مالی و پسرم که تو سری خور نباشه برگشتم خیلی دلم میسوخت وقتی میدیدم یه بچه ای با پدر و مادرش اومده بیرون 😞

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

راستش این بچه توخونه ای ک مادرش کتک ام میخوره یاد میگیره هرچی باب میلش نبود باید بزنه تو سرش

هیچ احترامی برای مادرش قائل نباشه چون کسی ک توسرش میخوره...

رفتن شما هم بهش یاد میداد نباید ظالم باشه و نبایدم بزاره کسی بهش ظلم کنه ...

به قول ی وکیلی هیچ وقت بچه ها رو برای برگشت بهونه نکنید چون بچه ها تو زندگی های سمی هیچ نفعی ک نمیبنن بلکه اسیبم میبینن

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی کارخوبی کردی برگشتی.درست ترین کار راکردی.اگربرنمیگشتی باید جونت رامیزاشتی پای کاروبچه.سعی کن با سیاستدومحبت شوهروزندگیت را توی دستت نگه داری.کمی حوصله دارباش وصبور وباگذشت باورکن به نفعت است.انشاله بهترین ها برایت پیش بیاید

سما هم کتکت زد کا همیشه دعوامون سر فاکیلا سوهرم و مادر شوخرم بوده و ما توی ساختمان مادرش زندگی میکنی ...

نه نزاشتم بزنه اگه میزد منم میزدمش

خب پس خونتو جدا کن مادرشوهر 90 درصد باعث اختلاف میشه

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

سما هم کتکت زد کا همیشه دعوامون سر فاکیلا سوهرم و مادر شوخرم بوده و ما توی ساختمان مادرش زندگی میکنی ...

الان رفتارش باهات چطوره

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515