2777
2789
عنوان

سهامم ریختن‌ شوهرم میگه بده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2207 بازدید | 102 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مردی که به خاط 700، 800 تومن بارها رو بزنه وبگه بده یعنی خیلی تو فشار مالی هست 

پس معنی زندگی مشترک چیه؟ 

اون رحم نکردن برا وقتیه که مرد درآمد داشته باشه وبرای زن خرج نکنه، اهل کار نباشه، یا از شما بگیره خرج رفیق بازی ودود کنه 

سر این مسایل ارزش نداره کام آدم دم عیدی تلخ شه 

من امسال برای عمل یکی ازبستگانم ی دونه جوراب هم نخریدم میدونم شاید به پول من احتیاجی نشه. اتفاقی نمیفته با لباس قدیمیم جایی برم. اگر همسرتون بساز هست و در شرایط دیگه خیلی هواتونو داشت بده اتفاقی نیفته

البته ۸۰۰ تومن چیزی نمیشه.

بدهی که داره دستش خالی حتی یه شلوار واسه خودش نخریده ولی نباید به مردا رحم کرد منم گفتم میخواستی فکر ...

اگ اینجوریه بده بهش پولو هر چند ۸۰۰ تومن به هیچ دردی نمیخوره تو این وضع

مامان من گم شدم...میترسم..بیا ممو پیدا کن تورو خدا!

بدهی که داره دستش خالی حتی یه شلوار واسه خودش نخریده ولی نباید به مردا رحم کرد منم گفتم میخواستی فکر ...

عزیزم اگه لیاقتشو داره بهش بده اگه دنبال کار نمیره که نه ولی اگه اهل کار و بار الان کم آورده بنظرم بده بش این روزا خیلیا مشکل مالی دارن بعدم همین مردی که میگین همسرتونه غریبه که نیست 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

دلم سوخت براش😓طفلی...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

دلم سوخت براش😓طفلی...

منم 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

نه اگه دوباره گفت میگم

اینومیگم شایددلخوربشی اینجا اکثرا گفتن نده ولی من نظرم اینه زن وشوهرتوسختیاس که باید پشت هم باشن .اون اینهمه کارکرده براشما یباردستش خالیه میتونستی اینبارم تو بهش کمک کنی هرچندپولی نیس ولی ازهیچی بهتربود .موفق باشی عزیزم.