من امسال برای عمل یکی ازبستگانم ی دونه جوراب هم نخریدم میدونم شاید به پول من احتیاجی نشه. اتفاقی نمیفته با لباس قدیمیم جایی برم. اگر همسرتون بساز هست و در شرایط دیگه خیلی هواتونو داشت بده اتفاقی نیفته
بدهی که داره دستش خالی حتی یه شلوار واسه خودش نخریده ولی نباید به مردا رحم کرد منم گفتم میخواستی فکر ...
عزیزم اگه لیاقتشو داره بهش بده اگه دنبال کار نمیره که نه ولی اگه اهل کار و بار الان کم آورده بنظرم بده بش این روزا خیلیا مشکل مالی دارن بعدم همین مردی که میگین همسرتونه غریبه که نیست
دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉 باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪
دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉 باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪
اینومیگم شایددلخوربشی اینجا اکثرا گفتن نده ولی من نظرم اینه زن وشوهرتوسختیاس که باید پشت هم باشن .اون اینهمه کارکرده براشما یباردستش خالیه میتونستی اینبارم تو بهش کمک کنی هرچندپولی نیس ولی ازهیچی بهتربود .موفق باشی عزیزم.