2777
2789
عنوان

سهامم ریختن‌ شوهرم میگه بده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 102 پست
منم

میگه یه شلوار واس خودش نخریده ....

خاک دو عالم بر سر باعث و با .نی این وضع یعنی خاعک....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

😢😢 کاری که هست ولی خوب منم به کفش احتیاج دارم

یادتون باشه این روزها میگذره اگر همسرتون ادم درستی هست بدین یادش نمیره برات جبران نیکنه.

سال دیگه کسی یادش نیست شما چ کفشی پوشیدی اما همسرت یادش میمونه شما چ فداکاری کردین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدهی که داره دستش خالی حتی یه شلوار واسه خودش نخریده ولی نباید به مردا رحم کرد منم گفتم میخواستی فکر ...

اخه این چه طرز تفکره🥲 اونم ادمه دل داره ددس داره نثل شما لباس بخره تفریح بره خب نمیرسههه🥲🥲

کارتت مال کدوم بانکه؟ 

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
بیشتر ببینید

بچه ها اونایی که سهام تو بانک سپه دارن 

ریختن براتون؟

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦
بیشتر ببینید
میگه یه شلوار واس خودش نخریده ....خاک دو عالم بر سر باعث و با .نی این وضع یعنی خاعک....

😥😥😥😢😢

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

بچه ها اونایی که سهام تو بانک سپه دارن ریختن براتون؟

از منم مال سپه هستش 

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
بیشتر ببینید
بدهی که داره دستش خالی حتی یه شلوار واسه خودش نخریده ولی نباید به مردا رحم کرد منم گفتم میخواستی فکر ...

ش خیلی میکنی یا واقعن داری میگی ؟بدهی داره گرفتاره اونوقت تو واسه ۸۰۰ تومن داری باهاش بحث میکنی زنایی مثل شمارو باید مردای دیگه ببینن عبرت بگیرن

من از اون دسته ای هستم میگم نباید پولتو بدی ولییی

برای مردی ک وقتی داره هم دستش میلرزه برات خرج کنه...

وگرنه وقتی قسط و وام براس زندگی برداشته ک دستش خالی شده دبگه پول ندادن معنایی نداره...چون زندگی مشترکه

اما اگه میدونی وفتی پول داشته چیزی خواستی در حد توانش نداده بهت الان خب حق داری

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😢😢 کاری که هست ولی خوب منم به کفش احتیاج دارم

میخوای 800 بدی یا نه تصمیم خودته

اما این طرز فکر بچگانه که نباید به مرد رحم کرد وباید همه چی خواست و... فقط مختص یه سری از  نوجوان های ناپخته سایت هست 

تو زندگی واقعی وشرایط سخت اقتصادی فعلی خیلی جاها باید اجبارا  کوتاه اومد

اونطور باشه مرد هم نوکر من وشما نیست از صبح تا شب تو سرما وگرما کار کنه و برای یه قرون پول تمام روز عرق بریزه، همه لباس وتفریح خوب میخوان، ولی وقتی تلاش میکنه ونمیرسونه نمیتونه از دیوار مردم بالا بره که 

زندگی رو باید باهم جمع کرد، خوشی وناخوشی رو باید باهم گذروند، مرد سختشه برای 800 هزار زیر منت باشه، ببین چقدر دستش خالیه که حاضر شده برا این مقدار بارها بهت رو بزنه 

این عالیه‌ حتما میگم اینو

ولی استارتر جان خواهرانه بت میگم اگه می خوای هم ندی مال خودته مشکلی نیست ولی حداقل تحقیرش نکن که نه تو باید واسه من میخریدی و الانم میخوای پولمو بگیری و ... دنیا دو روزه میبینی فردا پس فردا یکیتون نیست حداقل دلشو نشکون مودبانه جوابش کن 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

دلم برای همسرتون سوخت شمامیگی اهل کار هست والان بدهی داره چطورتونستی اصرارهمسرت ببینی وپول بهش ندی

عزیزم وقتی یه جمله ای رومیشنوی اول ببین برای زندگی خودت کاربرد داره یانه بعدانجام بده

حناخانم 🥰چو خدا بود پناهت چه خطربود زِ راهَت؟ به فلک رسد کلاهت که سر همه سَرانی                        

من و مامانم سود سهام ک واقعا چیزی نیس دادیم به بابام چون واقعا توی شرایطی هست ک نیاز داره وقتی اعضای خانواده هوای هم نداشته باشن به کی رو بندازه ؟ 

بابام خودش به موقع اش برای لباس و طلا واقعا وقتی نیاز داشتم کمک کرده و برای تولدم هر سال حالا یا طلا یا ماشین یا یه چیز خوبی گرفته الان دستش خالی و منم لطفش جبران میکنم اینطوری

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بیشتر ببینید

اگه ایشونم تو پول دادن به شما خساست داره نده بهش ولی اگه یه درصد میدونی مشکل خیلی حاده و باید کمکش کنی عیب نداره بده بهش 

بلاخره زن و شوهر برای روزای سختم باید باهم باشن تا روزای خوشی قدرهمو بیشتر بدونن

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40