2777
2789

خانما من خواستگار ندارم. ۲۵ سالمه

به نظرتون معرف پیدا کنم و بگم قصد ازدواج دارم کار اشتباهیه

لطفا صادقه سنتون رو هم بگید. زیر ۲۰ سال در تاپیک شرکت نکنید.

نماز و دعا خیلی خوندم. تو جمع هام حضور داشتم. معلمم هستم یعنی تو جامعه فعالم. پدر و مادرم هر دو فرهنگی هستند و تک فرزندم. یعنی شرایطمم خوبه

پیدا کن چرا دودلی؟ 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز سنی نداری عجله نکن

بخش زیادی از این ماجرا به خاطر شرایط مالی جوانهاست وگرنه تا چند سال پیش تمام پسرای معلم می رفتن سراغ همکارهاشون برای ازدواج

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بالای سی سالم و میگم همه چیز در زمان خودش اتقاق میفته هر چقدر بیفتی دنبالش دورتر میشه 

ولی میتونی تو موسسه های خیریه ها تورهای مسافرتی 

کافه وو حضور داشته باشی 

اینجا نظر بقیه جذب میشه و وقتی بیان جلو بگو قصدت اذدواجه 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

من سن شمام خواستگار قرار آشنایی سنتی خییییلی داشتن ولی تا حالا موفقیت آمیز نبوده 🤭

حالا پیشنهادم چیه 

ببین شما اگر اینجور معرفی ها مد نظرته بنظرم شمارت باید معرف های ازدواج سنتی داشته باشن 

آنقدر برات بفرستن که هسته بشی

من ناخواسته چند تا معرف اینجوری شماره مادرم داشتند و کلی زنگ میزدن که البته خیییییلی هاش بدرد نمیخورد

ولی خوب هم اوشون بود 

اگه خواستی بگو بیشتر راهنماییت کنم

زندگی نیست بجز نم نم باران بهار 🌱🌈