2777
2789
یکی از دوستاش باهاش بود میخندید میگفت اینجور میکنه فردا شوهرش طلاقش نده پشیمون شه چون شوهرش از خودش ...

چقدر ناراحت کننده،بخدا یک آقایی رو میشناسم زیبا ب معنای واقعی،قد وهیکل مثل پهلوون،تازه شغلش هم اکسسوری و لوازم ارایش،یعنی با انواع زن و دختر سروکار داره،بارها رفتم مغازش،یواشکی دقت کردم،انقدر ساده و چشم پاک و دل پاک که حد نداره،اصلا باطنش از ظاهرش بیشتر پیداست،خدا اینطور شیرپاک خورده ها رو بیشتر کنه

چقدر ناراحت کننده،بخدا یک آقایی رو میشناسم زیبا ب معنای واقعی،قد وهیکل مثل پهلوون،تازه شغلش هم اکسسو ...

الهی امین این دختره که من دیدم داشت خودشو میکشت از صبح ارایشگاه بود تا4ظهری که من رفتم 6کارم تموم شد هنوز داشت موهاشو اوکی میکرد

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من چیزایی که تو ارایشگاه دیدم یا شنیدم رو میگم خیلی جالب بود برام اون از عروسی اون از ماجراهایی که ت ...

بابا آرایشگاه اصلا یه پا موزست...یه دنیای دیگه ایه خدا شاهده 😸 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمی‌شود🌿💚 

الهی امین این دختره که من دیدم داشت خودشو میکشت از صبح ارایشگاه بود تا4ظهری که من رفتم 6کارم تموم شد ...

بنده خدا انقد که گرفتار آرایش طلاقش بوده،اینهمه تایم درگیر آرایش عروسیش نبوده،شایدم خواسته دم آخری شوهره رو داغ بذاره بعد بره،چه دنیایی شده..همه چیز شده فقط زیبایی ظاهر،خیلی تو ایران دیگ درگیرش شدن..

راس میگی خدایی حق داری

چه خوشگله 😂🥺😍

یاد زمانی افتادم که میشد رنگی امضا نوشت الآنم میشه ولی دنگ و فنگ داره 

برو یه قسمت یه متن رنگ کپی کن .......

😒🤨😐

تنها سایتی که قبلش از جدیدش بهتره 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمی‌شود🌿💚 

چه خوشگله 😂🥺😍 یاد زمانی افتادم که میشد رنگی امضا نوشت الآنم میشه ولی دنگ و فنگ داره برو یه قسمت ...

😂😂

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بابا آرایشگاه اصلا یه پا موزست...یه دنیای دیگه ایه خدا شاهده 😸

اره بخدا ادماشم عجیب کلا جوش به روحیم نساخت😂😂

بنده خدا انقد که گرفتار آرایش طلاقش بوده،اینهمه تایم درگیر آرایش عروسیش نبوده،شایدم خواسته دم آخری ش ...

اره بیشتر بخاطر همینه طفلی همه هم با ترحم نگاش میکردن خودش میخندید

من ۱۹ سالمه. تا مرحله سلام خوبی ام نمیرم دیگه 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید