2777
2789
عنوان

شماهام سر جهیزیه خریدن استرس داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 21746 بازدید | 456 پست
همه‌ی اینارو میخوای با ۸۰۰ تومن سهام عدالت بخری ؟ 😐😐😐چمدان که روی خرید عروس داماده باید موقع خرید ...

مگه اینکه خود سهام عدالت رو بفروشه که عاقلانه نیست

نه حالی واسه موندن.   نه پایی واسه رفتن.                           مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی.  🌻هر بلایی بود خدا سرم آورد. این جوون تو اوج جوونی مرد.🏵️

چرا پرو شیر بها دادن برای جهاز اونم بابای عروس خرج خودش کرد با اون پول باید جهزیه میخریدن

نه طرف گفته ابمیوه گیر چرا نخریدی مگه پولش چقدر میشده  

واقعا رو میخواد همچین حرفی بزنه بعدم ۱۱۰ تومن تو این روزگار چقدر ارزش داره که انتظار داشتن همه جهیزیه رو باهاش کامل بخرن 😑 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آویز لیوان اسپند دود کن پارچه نمگیر جا مسواکیوردنهشعله پخش کنسطل زباله دوتازیر قابلمه ای لیف جااسکاج ...

سعی کن همشو بخری  یا واجبی ها رو بخری که بعدا سر کوفت نزنن بهت  مگه چمدون با داماد نیس داخل بله برون داخلش برا عروس وسایل بیارن؟ 

با دل خوش نو عروس ایشالا خوش بخت بشی 

جهاز نیاوردم سر لجبازی و قهر دوتا خانواده جهاز نداشتم یه شب با شوهرم رفتم بیرون گفتم منم و لباسم توهم مجبور نیستی بمونی گفت من بخاطر جهاز نمیخوامت البته شاغل بودم خلاصه خانوادش که فهمیدن باباش گفت شما مارو گول زدین ما مهریه زدیم توهم باید مهرت ببخشی که شوهرم قبول نکردم استرسم یکم سر خانوادش بود بعدم که اومدیم سر زندگی باهم کار کردیم خریدیم

فک کنم مام نداریم ،ولی اصلا دلم نمیخاد یک درصد حتی از طرف شوهرم همچین حرفی بشنوم

اینقدر ک حساسی حتما حرف خواهی شنید

الان قشنگترین روزهای زندگیت رو تجربه کن حرص و جوش نزن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

بیشتر ببینید
واقعا حق گفتییه پسری از خانواده ما زن گرفت انقدر مقتدر بود ما نفهمیدیم خودش چیا خریده زنش چیا خریده ...

فدات عزیزم منم با همچین پسری ازدواج کردم از اول طوری رفتار کرد ک من ندیدم خانوادش حتی از خودش بپرسن چی خریدین چی نخریدین حتی برای انتخاب تالار و کارای عروسی دو تایی بودیم فقط میرفتیم انجام میدادیم می اومدیم هستن همچین مردایی ان شالله همه خوشبخت بشن 

زندگی مشترکه یا جنگ؟ انقد از شوهرت میترسی؟

بش بگو مرد ک نباید خاله زنک باشه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
من جهیزیم اعیونی نبود ولی خداییش همش برند و کامل و خوب بود، تا یه چیز میشه شوهرم میگه مگع چی آوردی، ...

👌🏻من دخترم همه چیز گرفتم مبل تخت ،،،،،،،،،هشت جفت دمپایی سرویس و تو خونه و مهمون و دیگه چی بگم تمام و کامل گرفتم مادر شوهرش گفته جا کفشی نگرفتی🤔

👌🏻من دخترم همه چیز گرفتم مبل تخت ،،،،،،،،،هشت جفت دمپایی سرویس و تو خونه و مهمون و دیگه چی بگم تما ...

ده کیلو سبزی سرخ کردم و،پیازو ،،،،،،، دیگه یخچال و پر کردم  میز نهار خوری و صندلی و ،،،،،،،،این همه وسایل و ندید