2777
2789
عنوان

من از هیکلم ناراضیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 32 پست
اره ولی همین باعث میشه کسی ک دوسش دارم اونقد دوسم نداشته باشه😭

به درک اون باید باطن رو دوست داشته باشه اینجوری اون ظاهر پسنده پس فردا رفتی سر خونه زندگیت دنبال زن مردمه پ ولش بعدم آدم ازدواج کنه چیکار مجرد باش عشق کن کار کن پولتو نگه دار برو مسافرت کیف کن 

اخه از همین لحاظم ناراحتم ممکنه همسر ایندم ازم خوشش نیاد یا همین باعث طلاق بشه

ن بابا عزيزم با ادم خوب و منطقي ازدواج كن اينجور چيزا باعث طلاق نميشه 

من چله ياسين گرفتم از همسر بدست اومده راضيم 😂😂 ب شما هم توصيه ميكنم 

كلا ميگن دو تا كار خيلي جوابه براي همسر خوب يكي همين چله ياسين يكيم نماز شب بخوني 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به درک اون باید باطن رو دوست داشته باشه اینجوری اون ظاهر پسنده پس فردا رفتی سر خونه زندگیت دنبال زن ...

ببین الان تو مرحله دوستی ایم همش بهم میگه خیلی خوبه هیکلت خیلی سک.سی اینا 

ولی حس میکنم الکی میگ چون ازش پرسیدم قبلا کسی برات از هیکلش عکس فرستاده خیلی قشنگ باشه یادت مونده باشه گفت اره یکی بود هیکلش خوب سینه بزرگ و فلان و فلان 😭😭با اصرار اینارو گفت ولی من میگم ک خب اینم دوست داره این چیزارو من ندارم 

ببین الان تو مرحله دوستی ایم همش بهم میگه خیلی خوبه هیکلت خیلی سک.سی اینا ولی حس میکنم الکی میگ چون ...

يه موضوعي هست براي مردا رابطه جنسي و زندگي دو تا مقوله جدان 

يه نفر رو ممكنه براي سكس دوست داشته باشن نه براي زندگي 

اصلا همين موضوع باعث ميشه ك ٩٩ درصد رابطه ها به ازدواج نميرسه ازدواج ميخواي وارد رابطه نشو چون تو ذهن اكثرشون دختري ك باهاشون دوست شده مناسب ازدواج نيست 

میخای هیکل ها مونو عوض کنیم

میخوای درسته نه میخای 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید