2777
2789
عنوان

میگم ی وقت فکر نکنن که خواستیم پز ماشین رو بدیم 😐🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 146 پست
ممنون 🌷✨یعنی خیلی بد بوده ؟؟وای چیکار کنم حالا ☹️

نه بابا چه بدی خاله تونه دیگه حتما اینقدر صمیمی بودین که شیرینی خریدین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
والا اینقدر خندیدن کاربران که پشیمون شدم ☹️😔

معلومه صمیمی هستین با خالت ،خودت داری کارن و زیر سوال می‌بری انگار بدی کردی،شیرینی بردی دیگه بعدم که میدیدن  ماشبن و چه پزی داره دیگه،مبارکتون باشه فکر بیخود نکن. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا ول کن دم افطار کامشون شیرین شده شمام یه ثوابی بردین دیگه اینقد سخت نگیر مبارکه ماشینتونم💖😊🕊️🩵

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

دیگه کاریه که شده

الان چاره ای نیست که

ولی دیگه اینجوری شیرینی ندین😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

اگه باهاشون گرم و صمیمی هستید کار خوبی،کردی

هم ماه رمضونه هم دم عیده همه سرشون شلوغه 

ماشینتون مبارک باشه همیشه شیرینی و شادی برقرار باشه

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست
اگه باهاشون گرم و صمیمی هستید کار خوبی،کردیهم ماه رمضونه هم دم عیده همه سرشون شلوغه ماشینتون مبارک ب ...

عزیزم ممنونم 🥺♥️🫂✨

مرسی از انرژی مثبتت 

اینقدر همه هی گفتن این چه کاری بود . ... 

که دپرس شدم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بابا چقدر انرژی منفی دادید. خاله شونه. خیلی هم صمیمی ان. اونا هم الان دارن شیرینی رو با چای نوش جان میکنن و خوشحالن. دستتون دردنکنه. ماشینتون هم مبارک ان شاءالله پر از سفر و سلامتی  

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
بیشتر ببینید
بابا ول کن دم افطار کامشون شیرین شده شمام یه ثوابی بردین دیگه اینقد سخت نگیر مبارکه ماشینتونم💖😊🕊️ ...

ممنونم مهربونم 🥺♥️🫂

بخدا منم هدفم همین بود 

گفتم شیرینی ببریم براشون هم ماشین خریدیم ذوق داشتیم هم دم عیده گفتم شیرینی خوبه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
بالاخره اشتباه کردیم

نه عزیزم اشتباه نکردی میگم یعنی نمیخریدی هم مهم نبود ولی حالا که خریدی پایین ترم برات نوشتم  دم افطار کامشونو شیرین کردی و ثوابی بردی اصلا بااین فکرا حس خوب خرید ماشینتونو خراب نکن مبارکه💞

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...