نه بابا چه بدی خاله تونه دیگه حتما اینقدر صمیمی بودین که شیرینی خریدین
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
معلومه صمیمی هستین با خالت ،خودت داری کارن و زیر سوال میبری انگار بدی کردی،شیرینی بردی دیگه بعدم که میدیدن ماشبن و چه پزی داره دیگه،مبارکتون باشه فکر بیخود نکن.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
بابا چقدر انرژی منفی دادید. خاله شونه. خیلی هم صمیمی ان. اونا هم الان دارن شیرینی رو با چای نوش جان میکنن و خوشحالن. دستتون دردنکنه. ماشینتون هم مبارک ان شاءالله پر از سفر و سلامتی
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!!
هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)