2777
2789
عنوان

شما امسال سفره هفت سین میچینین بخاطر شهادت میپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 90 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم من همه وسایلش ندارم چیکار کنم اونا که دارم بچینم لقیه اش بعد

از ۱۱ صبحه من نمیرسم کلا بچینم بنظرم میفته بعد شهادت

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
من ی سری وسیله هام تکمیل نیست نصفه مونده همینطور😑

منم همین طور میگم نیت کنیم قرآن و آینه و هرچی هست بزاریم بقیه اش بعد بزاریم یعنی طوری هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من ی سری وسیله هام تکمیل نیست نصفه مونده همینطور😑

منم🥲

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید

من امسال نمیچینم 

هرکس یه عشقی داره 

من عشقم امیرالمونین هست 

با چه دلی سفره بچینم ......

ان شاالله  سال خوبی باشه برای همگی.

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

یعنی چندم چهارم پنجم ؟

بله

بیشتر ببینید
اتفاقا چون شب قدره به فا ل نیک بگیرید ..نیت کنید و بچینید و از ائعمه یاد کنید

منم نظرم همینه اگه ویژه برای ظهور امام زمان دعاکنیم احتمال اینکه خدا صدامون را بحق اون روز عزیز بشنوه زیاده....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منم نظرم همینه اگه ویژه برای ظهور امام زمان دعاکنیم احتمال اینکه خدا صدامون را بحق اون روز عزیز بشنو ...

انشاالله 

باور کن خدا خبر ازدل مردم داره ما هیچ خریدی نکردیم این سفره هم بخاطر دل بچه ها میندازیم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دیدم عزیزم ولی قرارنیست عقایدهمه مثل هم باشه قطع رابطه کن که اذیت نشی

میدونم قرار نیست یکی قراره درست بره یکی غلط منم هی سعی میکنم فرار کنم ولی خب خانواده ان دیگه 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید